Οικοδομεί με τις δικές του δυνάμεις γυμναστήριο ο Αστήρ Βλοχού!

Μία πρωτοβουλία που μόνο αξιέπαινη μπορεί να χαρακτηριστεί και να χαρίσει σύγχρονους χώρους άσκησης και απασχόλησης στην κοινότητα του Βλοχού έλαβε ο τοπικός ΑΟ Αστήρ.

Η ομάδα του Βλοχού ξεκίνησε εργασίες ώστε να μετατρέψει έναν χώρο αναξιοποίητο (παλαιό δημοτικό σχολείο) σε πρότυπο γυμναστήριο που θα καλύπτει τις ανάγκες, τόσο των ποδοσφαιριστών του Συλλόγου, όσο και των αθλουμένων, καθώς δεν είναι λίγοι οι διακριθέντες (αλλά και οι απλοί αθλούμενοι πολίτες) αθλητές στην περιοχή (ενδεικτικά αναφέρουμε την αρσιβαρίστρια Ειρήνη Γαλάνη και τον δρομέα Δημήτρη Μαλάι) που ζουν και δραστηριοποιούνται στον Βλοχό.

Γι’αυτό, με ανακοίνωσή του, ο ΑΟ Αστήρ Βλοχού ζητά την στήριξη των ανθρώπων της περιοχής ώστε με δικά τους έξοδα και μεράκι να συνδράμουν για την υλοποίηση αυτής της ιδέας.

Αναλυτικά:

«Ο Α.Ο Αστήρ Βλοχού γνωστοποιεί την έναρξη των εργασιών για την δημιουργία Γυμναστηρίου,το οποίο θα χρηματοδοτηθεί αποκλειστικά από το ταμείο της ομάδας και θα παρέχει υπηρεσίες προς τους συγχωριανούς μας.

Σε μια δύσκολη εποχή υπάρχουν κάποιοι αφανείς ήρωες οι οποίοι με το μεράκι τους διατηρούν και αναπτύσσουν περαιτέρω τα αθλητικά δρώμενα της μικρής μας κοινότητας.

Με αφορμή λοιπόν την πρόσφατη επιτυχία της αθλήτριας μας στην άρση βαρών και την επιθυμία των ποδοσφαιριστών μας πήραμε την μεγάλη απόφαση.

Ζητούμε την έμπρακτη στήριξη σας. Ευχαριστούμε επίσης τον Δήμο Παλαμά που στέκεται δίπλα μας και συμπαραστέκεται με οποιονδήποτε τρόπο στην ομάδα μας.

Με τιμή το Δ.Σ.»