Ξηροφώτος: «Ήττα στη λεπτομέρεια εξωγενούς παράγοντα» – Ντόστανιτς: «Ομάδα με οργάνωση ο ΑΟ Σελλάνων» (vid)

Σε λεπτομέρεια που έγκειται σε εξωγενή παράγοντα (εννοώντας την αποβολή του Χάδιαρη) για την απόδοση της ήττας στάθηκε στη συνέντευξη τύπου του αγώνα με τη Νίκη Βόλου ο Στέφανος Ξηροφώτος.

Ο προπονητής της ομάδας του Προαστίου μίλησε για τα ανάμεικτα συναισθήματα που έζησε ως τεχνικός της Νίκης στο παρελθόν, ενώ υποστήριξε πως ο ΑΟΣ ρίσκαρε, αλλά αντί για το 1-1, ήρθε το 2-0 στο τέλος του αγώνα. Παράλληλα, πρόσθεσε ότι η ομάδα του έδειξε πως σε κάθε παιχνίδι προσπαθεί μέχρι το τελευταίο λεπτό να πάρει το καλύτερο.

Τους ποδοσφαιριστές του ΑΟ Σελλάνων εκπροσώπησε ο Βαγγέλης Χάδιαρης που μίλησε για την αποβολή του, υποστηρίζοντας ότι ούτε ο ίδιος αντιλήφθηκε το λόγο που αντίκρισε τη δεύτερη κίτρινη κάρτα.

Όσον αφορά τη Νίκη Βόλου, ο τεχνικός της, Ράτκο Ντόστανιτς τόνισε πως η ομάδα του πήρε την τρίτη σερί της νίκη, στοιχείο σημαντικό για την εξέλιξη του πρωταθλήματος και σχολίασε ότι πρωτοπόροι του 4ου Ομίλου δημιουργούν φάσεις, κάτι που κρίνεται ως θετικό.

Παράλληλα για τον ΑΟ Σελλάνων σχολίασε πως πρόκειται για ομάδα με οργάνωση, τουλάχιστον σε ό,τι αφορά την αμυντική του λειτουργία.