Ξεκίνημα με χαμόγελα και πρωταγωνιστικές βλέψεις στον ΑΟ Κρανέας!

Αν πέρυσι έφτασε στην πηγή και δεν ήπιε νερό, φέτος, ο ΑΟ Κρανέας φαίνεται αποφασισμένος να πρωταγωνιστήσει και αυτό διαχέεται από κάθε πτυχή οργάνωσης της ομάδας.

Οι «Κόκκινοι» με έμψυχο δυναμικό που βροντοφωνάζει εντοπιότητα και την επιστροφή πολλών «δυνατών χαρτιών» στην ομάδα, μπήκαν από τη Δευτέρα (6/8) σε ρυθμούς προετοιμασίας, φιλοδοξώντας να παρουσιάσουν ένα ανταγωνιστικό σύνολο που θα είναι υπολογίσιμο «εμπόδιο» για κάθε αντίπαλο στο δρόμο του πρωταθλητισμού.

Όλα τα παραπάνω δημιουργούν προσδοκίες και όχι άδικα, με τη διοίκηση να καταβάλει μεγάλη προσπάθεια ώστε ο ΑΟ Κρανέας να διαθέσει τον καλύτερό του εαυτό στο γήπεδο, δημιουργώντας ένα αξιόλογο ρόστερ, πάντα όμως με προσγειωμένες διαθέσεις και έμφαση στη δουλειά.

Γι’ αυτό άλλωστε επιλέχθηκε και ο Κώστας Γιαννέλος στο «τιμόνι» της ομάδας, άνθρωπος που ανέκαθεν ήταν μετρημένος στις κουβέντες αλλά άφηνε την εργατικότητά του να «μιλήσει» με αποτελέσματα στο γήπεδο.

16 ποδοσφαιριστές συμμετέχουν καθημερινά στις προπονήσεις, μεταξύ αυτών οι τρεις μεταγραφικές «βόμβες» των Τάσου, Δημήτρη και Βάιου Κανιούρα που έρχονται από εξαιρετικές χρονιές στην Α’ ΕΠΣΚ (και δη συνεχόμενες) να προσφέρουν στην ιδιαίτερη πατρίδα τους μαζί με τον περυσινό κορμό που διαφυλάχθηκε.

Σε κάθε περίπτωση, θα λέγαμε ότι ο ΑΟ Κρανέας ενισχύθηκε, αν και οι διοικούντες δεν επαναπαύονται και κινούνται προς έξτρα προσθήκες, πάντα όμως με σύνεση και στόχο την ουσιαστική αγωνιστική βοήθεια.

Οι προπονήσεις συνεχίζονται καθημερινά με μεγάλη διάθεση και πολύ καλό κλίμα, ενώ, όπως είναι φυσικό οι ρυθμοί ολοένα και ανεβαίνουν!