Ξεκίνημα με ενθουσιασμό και αυτοσυνειδησία στον Απόλλωνα Μακρυχωρίου!

Σημείο αναφοράς, θα λέγαμε, μπορεί να αποτελέσει για τον Απόλλωνα Μακρυχωρίου η 1η Αυγούστου, καθώς σήμερα, οι Κυανόλευκοι μπήκαν στην αφετηρία για την ιστορική πρώτη προπόνηση ενόψει της συμμετοχής τους στη Γ’ Εθνική.

Δείτε ΕΔΩ πλούσιο φωτορεπορτάζ από την «πρώτη»

Οι πανηγυρισμοί για το συγκεκριμένο επίτευγμα έχουν κοπάσει εδώ και καιρό, όπως επιβεβαίωσε και σε δηλώσεις του ο Βάιος Καραγιάννης και το αίσθημα που κυριαρχεί στις τάξεις του Απόλλωνα, σε αυτή τη νέα προσπάθεια είναι ενθουσιασμός και αυτοσυνειδησία.

Η ομάδα του Μακρυχωρίου εισέρχεται στον ποδοσφαιρικό χάρτη των Εθνικών κατηγοριών και αυτό δίχως άλλο προκαλεί τον ενθουσιασμό στους ανθρώπους και τους φιλάθλους της, γεγονός που δημιουργεί έξτρα κινητοποίηση και συσπείρωση αλλά με την επίγνωση της δυσκολίας να μην αμελείται, μιας και το επίπεδο ανεβαίνει κατακόρυφα, όπως επίσης και οι απαιτήσεις σε κάθε τομέα.

Το πρώτο ραντεβού, αν και συνοδεύτηκε με μία από τις πιο θερμές ημέρες του καλοκαιριού βρήκε περί τους 50 φίλους της ομάδας στο γήπεδο για να υποδεχθούν την ομάδα και να της ευχηθούν…καλό ταξίδι σε αυτή τη νέα διαδρομή που έχει μπροστά της.

22 παίχτες έδωσαν το παρών στην πρώτη προπόνηση, με μοναδικούς απόντες -δικαιολογημένα- τους Μάκη Τζιλό και Θωμά Κουλοκτσή. Εκεί τους περίμενε το προπονητικό επιτελείο προεξάρχοντος του Βάιου Καραγιάννη, του Κώστα Μαργαρίτη που είναι ο άμεσος συνεργάτης του και της Χριστίνας Μακρή.

Εκεί ήταν και η διοίκηση της ομάδας, η οποία είχε ολιγόλεπτη ομιλία στα αποδυτήρια με το αγωνιστικό τμήμα, μεταφέροντας ευχές για τη νέα σεζόν αλλά και την υπόσχεση να είναι δίπλα του και να λειτουργήσει ως «ασπίδα» σε ό,τι χρειαστεί.

Η συνέχεια μεταφέρθηκε στο γήπεδο, όπου έγιναν οι απαραίτητες συστάσεις μεταξύ παλαιών και νέων μελών, ενώ δόθηκε το σύνθημα για σκληρή δουλειά και χαμηλούς τόνους, με μοναδικό σκοπό τη μάχη για αποφυγή του υποβιβασμού.

Εκεί, όπως και στις δηλώσεις του, ο Βάιος Καραγιάννης υπήρξε φειδωλός στα λόγια και επικεντρώθηκε στη δουλειά, για την οποία τόνισε ότι τόσο η διοίκηση όσο και οι ποδοσφαιριστές χρειάζεται να προσπαθήσουν από κοινού και με την υποστήριξη του κόσμου να γίνει το καλύτερο δυνατό για την παραμονή.

Σε ό,τι αφορά τις επόμενες μεταγραφικές κινήσεις, ο Απόλλων αναμένεται να κινηθεί περαιτέρω και μάλιστα σε 10-14 μέρες εκτιμάται ότι το ρόστερ θα έχει ολοκληρωθεί.