Ξαναπαίρνει το…ρόπαλό του ο Ηρακλής Σοφάδων!

Ψηλά τον πήχη ανεβάζουν στον Ηρακλή Σοφάδων στην νέα αγωνιστική σεζόν.

Ο ιστορικός Ηρακλής στο πρωτάθλημα που μόλις τελείωσε κατάφερε να διασφαλίσει την παραμονή του μέσω των πλέι-άουτ και οι άνθρωποι των Σοφάδων είναι αποφασισμένοι να μην αφήσουν αυτό να ξανασυμβεί και η ομάδα να κινδυνεύσει με υποβιβασμό.

Σύμφωνα με πληροφορίες, στους Σοφάδες υπάρχει το τελευταίο χρονικό διάστημα μεγάλη κινητικότητα αλλά και συσπείρωση καθώς παράγοντες του Ηρακλή παλιοί και νεότεροι ενώνουν τις δυνάμεις τους έτσι ώστε να δημιουργήσουν ένα δυνατό σύνολο που θα έχει ως στόχο να πρωταγωνιστήσει στο νέο πρωτάθλημα.

Το να δίνει ο Ηρακλής μπαράζ παραμονής δεν αρμόζει καθόλου στην ιστορία του Συλλόγου και οι άνθρωποι που παρακολουθούν και συμμετέχουν στα δρώμενα του Σωματείου δηλώνουν προς πάσα κατεύθυνση πως κάτι τέτοιο δεν θα ξανασυμβεί καθώς θα δημιουργηθεί μια τέτοια ομάδα που θα πρωταγωνιστήσει. Ήδη όπως προαναφέραμε υπάρχει έντονη κινητικότητα καθώς στον Ηρακλή βρίσκονται σε αναζήτηση προπονητή αλλά και ενίσχυσης του έμψυχου δυναμικού. Οι πληροφορίες λένε πως έχουν στραφεί σε ποδοσφαιριστές που κατάγονται από τους Σοφάδες ή την ευρύτερη περιοχή με τις επαφές που γίνονται μέχρι τώρα να είναι θετικές και φυσικά στο επόμενο χρονικό διάστημα μαζί με την κλήρωση της θέσης της τεχνικής ηγεσίας να ξεκινήσει και η ενίσχυση της ομάδας.

Το επόμενο χρονικό διάστημα θα έχει εξελίξεις στην ομάδα που θα αφορούν την δημιουργία ενός δυνατού συνόλου που θα έχει ψηλά τον πήχη στο νέο πρωτάθλημα.