Ξανά στο δρόμο της Αναγέννησης ( ; ) ο Παντελής Ριζογιάννης, υπέγραψε στη Δόξα Δράμας!

Σήκωσαν μανίκια στη Δόξα Δράμας και ξεκίνησαν οι πρώτες κινήσεις για την επόμενη σεζόν. Οι «μαυραετοί» ανακοίνωσαν τέσσερις μεταγραφές και τρεις ανανεώσεις, ενώ έπεται συνέχεια.

Η κίνηση που προκαλεί μεγαλύτερη αίσθηση είναι η απόκτηση του Παντελή Ριζογιάννη, με τον Καρδιτσιώτη πλάγιο αμυντικό και μεσοαμυντικό την τελευταία διετία να είναι από τους βασικούς πρωταγωνιστές των του ΑΟ Τρίκαλα και να τίθεται (πιθανώς) ξανά αντίπαλος της Αναγέννησης στο επερχόμενο πρωτάθλημα  της Football League.

Ακόμη κάτοικοι Δράμας θα είναι οι Γιώργος Λίτσκας, Σάββας Κυριακίδης και Φώτης Πριτσίδης.

Αναλυτικά:

«Ο ΓΣ ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ ανακοινώνει την απόκτηση του 29χρονου Παντελή Ριζογιάννη. Ο άσσος των «μαυραετών» ξεκίνησε την καριέρα του από την Κ20 της Ξάνθης, ενώ αγωνίστηκε κατά σειρά στη μεγάλη ομάδα της Ξάνθης, τον ΑΟ Τρικάλων, τη Νίκη Βόλου, τον Πανελευσιανιακό, ενώ τελευταία του ομάδα ήταν και πάλι τα Τρίκαλα. Καλωσορίζουμε τον ποδοσφαιριστή στην οικογένεια της Δόξας και του ευχόμαστε κάθε επιτυχία.

Ο ΓΣ ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ ανακοινώνει την απόκτηση του 30χρονου Σάββα Κυριακίδη, ο οποίος επιστρέφει και πάλι στην ομάδα μας. Ο άσσος των «μαυραετών» ξεκίνησε την καριέρα του από το σύλλογο μας, ενώ αγωνίστηκε κατά σειρά στα Τρίκαλα, στη Λαμία, Απόλλων 1926, Θήβα, Οδυσσέα Αναγέννησης, Πανσερραικό, Νίκη Βόλου, Οδυσσέα Κορδελιού, Δόξα Δράμας, ενώ τελευταία του ομάδα ήταν η Καβάλα. Καλωσορίζουμε τον Σάββα Κυριακίδη στην οικογένεια της Δόξας και του ευχόμαστε κάθε επιτυχία.

Ο ΓΣ ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ ανακοινώνει την απόκτηση του 22χρονου Γιώργου Λίτσκα. Ο νεαρός άσσος της Δόξας ξεκίνησε την καριέρα του από την Κ20 του Πανθρακικού, ενώ πέρασε κατά σειρά από τη μεγάλη ομάδα του Πανθρακικού, τον Έβρο Σουφλίου, ενώ τελευταία του ομάδα ήταν η Καβάλα. Καλωσορίζουμε τον ποδοσφαιριστή στην οικογένεια της Δόξας και του ευχόμαστε κάθε επιτυχία

Ο ΓΣ ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ ανακοινώνει την απόκτηση του 18χρονου Φώτη Πριτσίδη. Καλωσορίζουμε τον ποδοσφαιριστή στην οικογένεια της Δόξας και του ευχόμαστε κάθε επιτυχία».

Ακόμη, έγιναν γνωστές και τρεις ανανεώσεις. Ο λόγος για τους Κωνσταντίνο Μαρκόπουλο, Χρυσόστομο Ρεβυθόπουλο και Σωτήρη Παπαζούδη, οι οποίοι θα παραμείνουν και την επόμενη σεζόν στη Δόξα: «Ο ΓΣ ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ ανακοινώνει τη συνέχιση της συνεργασίας με τους κάτωθι ποδοσφαιριστές:

1.Κωνσταντίνο Μαρκόπουλο

2.Χρυσόστομο Ρεβυθόπουλο

3.Σωτήριο Παπαζούδη».