«Ντόπες» πριν τη Νεφέλη στον ΑΟ Μαγούλας

Πρόωρο ντέρμπι ανέδειξε η κληρωτίδα της Β2 ΕΠΣΚ, αφού μόλις στη 2η αγωνιστική, ΑΟ Μαγούλας και Νεφέλη διασταυρώνουν τα ξίφη τους προερχόμενοι από «διπλά» σε ΑΠΟΚ/Φωστήρα και Πλαστήρα αντίστοιχα.

Την Κυριακή (14/10), ο ΑΟΜ θα φιλοξενήσει τη Νεφέλη Καλλιθήρου σε ένα ματς που κοντράρονται ενισχυμένες ομάδες, οι οποίες θα λέγαμε ότι κοιτάζουν ψηλά στο φετινό πρωτάθλημα.

Οι «Πράσινοι» αντιμετωπίζουν το ματς με τη δέουσα σοβαρότητα και προσοχή, γνωρίζοντας τη σημασία του και έτσι, πέραν της αγωνιστικής προετοιμασίας, γίνεται προσπάθεια εμψύχωσης του αγωνιστικού τμήματος για το πρώτο εντός έδρας ματς.

Προς αυτή την κατεύθυνση, σήμερα το βράδυ (10/10), διοίκηση, προπονητικό επιτελείο και ποδοσφαιριστές συγκεντρώθηκαν εκτός γηπέδου για να αποφορτιστούν και να καλλιεργήσουν συσπειρωτικό κλίμα ενόψει του σπουδαίου αγώνα αλλά και της μεγάλης «κούρσας» που βρίσκεται μόλις ένα βήμα μετά την αφετηρία της.

Η συγκέντρωση φιλοξενήθηκε στην ταβέρνα ο «Μύλος» στη Μαγούλα και συνοδεύτηκε από φαγητό και διάθεση για συζήτηση και πνεύμα συλλογικότητας, με την πρωτοβουλία της διοίκησης να στέφεται με επιτυχία.

Οι ιθύνοντες του ΑΟΜ εξέφρασαν για άλλη μία φορά την εμπιστοσύνη τους στο αγωνιστικό τμήμα και τη στήριξή τους στην ομάδα, ενώ άπαντες δεσμεύτηκαν να δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό και στη συνέχεια του πρωταθλήματος, με το «ταμείο» να γίνεται στο τέλος.