Ντέρμπι αήττητων με Αμπελώνα εντός για την Αναγέννηση! Κινητοποίηση για…sold out!

Η θαυμάσια έως τώρα πορεία της Αναγέννησης στο πρωτάθλημα της Α1 ΕΣΚΑΘ τη φέρνει έτσι ώστε την Κυριακή (25/11) και ώρα 19:30 να δίνει στην Καρδίτσα ντέρμπι κορυφής με τον επίσης αήττητο Γ.Σ. Αμπελώνα!

Οι δύο ομάδες ξεκίνησαν τη σεζόν με 5×5 και  την Κυριακή οι Κιτρινόμαυροι του Σπύρου Παππά και Βασίλη Κρομμύδα θέλουν απολαύσουν τη μοναξιά της κορυφής, συνεχίζοντας το αήττητό τους, κάτι που θα σηματοδοτήσει τον τερματισμό του αήττητου των φιλοξενούμενων.

Πρόκειται για ένα δύσκολο ματς κόντρα σε μία ομάδα έμπειρη, η οποία στο πρόσφατο παρελθόν μετρά παρουσίες στη Γ’ Εθνική (μάλιστα τη σεζόν 2010-11 τερμάτισε 2η στον 3ο Όμιλο και αγωνίστηκε στη Λιβαδειά σε αγώνες κατάταξης για την άνοδο στη Β’), ενώ τα τελευταία χρόνια διεκδικεί με μεγάλη συνέπεια τον τίτλο του πρωταθλητή Α1 ΕΣΚΑΘ με διαδοχικές συμμετοχές στα πλέι-οφ.

Το ματς λοιπόν είναι ντέρμπι και η Αναγέννηση το αντιμετωπίζει ως μία μεγάλη πρόκληση διατήρησής της στην κορυφή. Και αφού το πρόγραμμα φέρνει ένα τόσο σπουδαίο ματς εντός έδρας, στον Α’ γύρο, το μεγαλύτερο «όπλο» αυτή τη στιγμή είναι για την ΑΣΑ ο κόσμος της.

Η εικόνα που συνθέτουν οι οργανωμένοι της ομάδας σε κάθε ματς, η οποία μάλιστα μεταφέρεται και στα εκτός έδρας, μόνο ανεπηρέαστο δεν αφήνει το αγωνιστικό τμήμα που αντλεί τεράστια δύναμη, ενώ η συνολική παρουσία του κόσμου, ανεξαρτήτως ένταξης ή μη σε κάποια από τις οργανωμένους συνδέσμους ή λέσχες του ιστορικού Συλλόγου, έχει τη δική του σημασία σε αυτή τη φερέλπιδα προσπάθεια στο μπάσκετ.

Η προετοιμασία της Αναγέννησης συνεχίζεται σε πολύ όμορφο κλίμα και μάλιστα με τα αγωνιστικά προβλήματα να λείπουν.

Στις τάξεις της ομάδας υπάρχει πλήρη συναίσθηση της δυσκολίας  της αποστολής αλλά γίνονται οι απαραίτητες ενέργειες να υπάρξει μεγάλη προσέλευση, μεταφέροντας στον κόσμο της πόλης τη σημασία του συγκεκριμένου αγώνα.