Νικηφόρο το φιλικό της Μικτής ΕΠΣΚ Νέων με τον Πλαστήρα

Το δεύτερο φιλικό παιχνίδι έδωσε η Μικτή ΕΠΣ Καρδίτσας Νέων, στα πλαίσια της προετοιμασίας της για το επερχόμενο πρωτάθλημα προεπιλογής εθνικών ομάδων που τη βρίσκει να συμμετέχει στον 6ο Όμιλο και να αρχίζει στις 31 Οκτωβρίου (η κλήρωση θα διενεργηθεί στα γραφεία της ΕΠΟ την Τρίτη 16 Οκτωβρίου).

Η ομάδα που καθοδηγεί ο Κώστας Γκαβογιάννης αντιμετώπισε την αντίστοιχη αναπτυξιακή του Πλαστήρα, προκειμένου να εξαχθούν κάποια συμπεράσματα για το αγωνιστικό προφίλ και τη σύνθεση στην οποία θέλει να καταλήξει ο Ενωσιακός προπονητής  για το Καρδιτσιώτικο συγκρότημα.

Η αναμέτρηση είχε διάρκεια 70 λεπτών και πραγματοποιήθηκε  στο γήπεδο της συνοικίας Αγίας Παρασκευής και σε αυτή  τόσο ο Κ. Γκαβογιάννης, όσο και ο Κ. Τσίλιας, ο οποίος φυσικά διέθεσε ποδοσφαιριστές του Συλλόγου του στη Μικτή ομάδα, δοκίμασαν πρόσωπα και σχήματα, δίχως να εστιάζουν στο τελικό αποτέλεσμα.

Αυτά τα ματς άλλωστε έχουν στόχο στην απόκτηση ρυθμού και ομοιογένειας, ιδίως για την Ενωσιακή ομάδα που καλείται να σχηματίσει το καλύτερο δυνατό σύνολο και να εκπροσωπήσει την Καρδίτσα σε ένα ανταγωνιστικό πρωτάθλημα.

Το τελικό 1-5 υπέρ της Μικτής Νέων πέρασε σε δεύτερη μοίρα, καθώς έγιναν αρκετές αλλαγές και δοκιμές.

Πλαστήρας (Κ. Τσίλιας): Αναστασόπουλος, Μπαρκαλής, Φιλίππου, Παπαευαγγέλου, Ν. Παντζαζής, Μπακατσής, Δ. Πανταζής, Κωτούζας, Τσιανάβας, Κοντός, Χανής.

Μικτή ΕΠΣΚ Νέων (Κ. Γκαβογιάννης): Γκαντής, Σιαφάκας, Γεωργαντζάς, Λάντζος, Βακούλας, Ράπτης, Λίλις, Μπακατσής, Καπράνας, Γραββάνης, Παπαστόγιας. Αγωνίστηκαν και οι: Κοντοκώστας, Βακούλας, Τσιαμαντάς, Τσιανάκας, Χαρχαλιώτης,  Μπάτσαρης, Μουζίνας, και Παλάντζας