Νικάει…με κάθε τρόπο η απροσπέλαστη Μαυραϊκή!

Στην πρεμιέρα, κόντρα στην Ελπίδα Αγίου Γεωργίου, το τρίποντο ήρθε με πειστικό τρόπο και σκορ 3-1.

Την προηγούμενη εβδομάδα, ήρθε η εντυπωσιακή νίκη στο Φύλλο, ομάδα με ποιότητα και ισχυρή έδρα, με το τελικό 0-3 να στέλνει μηνύματα προς πάσα κατεύθυνση για τις δυνατότητές της.

Χθες (6/10), η Μαυραϊκή φρόντισε να κάνει άλλη μία επίδειξη δύναμης και μάλιστα με τρόπο που αποδεικνύει ότι τα ψυχικά και αγωνιστικά αποθέματα είναι τεράστια.

Η ομάδα του Νεκτάριου Μαντέλα, μέχρι το 56′ έχανε με 2-0 στην έδρα του έμπειρου και ενισχυμένου, φέτος Προδρομιακού, βλέποντας και την τύχη να της γυρνά την πλάτη, όταν ο Βαγγέλης Μπαντής αστόχησε σε εκτέλεση πέναλτι στο 52′.

Παρόλα αυτά, η αντίδραση είχε…αύρα πρωταθλητή και οι Μελανόλευκοι κατάφεραν να σκοράρουν τέσσερις φορές σε διάστημα περίπου μισής ώρας, κάνοντας μία τεράστια ανατροπή για το 3×3 και την απόλαυση της μοναξιάς της κορυφής!

Ο πλουραλισμός της Σοφαδίτικης ομάδας αποτυπώνεται στο γεγονός ότι είχε τέσσερις διαφορετικούς σκόρερ σε αυτό το ματς, με highlight τα γκολ του πατέρα, Παναγιώτη Μπαντή και του υιού, Δημήτρη Μπαντή που σκόραραν για να βοηθήσουν στην ανατροπή!

Ο Βαγγέλης Φουντούνας, επίσης, έβαλε το κερασάκι στην τούρτα, κάνοντας κι αυτός «σεφτέ» και ξορκίζοντας την έως τώρα κακοδαιμονία του, δείχνοντας ότι σιγά-σιγά θα αποτελέσει no1 κίνδυνος για τις αντίπαλες εστίες!