Νηφαλιότητα και ψυχραιμία συνιστά για το γηπεδικό ο Κλάους Ντίτερ Μίλερ

Για το θέμα που ανέκυψε το τελευταίο διάστημα και αφορά το αίτημα παραχώρησης του ΑΣ Αναγέννηση έκτασης χώρου για ανέγερση αθλητικών εγκαταστάσεων τοποθετήθηκε ο νέος πρόεδρος της ΠΑΕ κ. Κλάους Ντίτερ Μίλερ.

Ο Γερμανός επενδυτής, επί της ουσίας ανέφερε ότι μετά τις 17 Ιουλίου όπου αναλαμβάνει και επίσημα τα ηνία στην ΠΑΕ θα συνομιλήσει με όλους τους φορείς για την πιο «ενδεδειγμένη και συμφέρουσα λύση για την ομάδα», όπως χαρακτηριστικά αναφέρει, ενώ επισημαίνει ότι εναντιώνεται σε όποιον «υποβαθμίζει την ιστορία και τη σημασία του  Συλλόγου στην πόλη.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Έχοντας πλήρη επίγνωση της κατάστασης, των δυσκολιών αλλά και των προβλημάτων σχετικά με την υλοποίηση του νέου προπονητικού κέντρου, επισημαίνω πως με το πέρας της 17ης Ιουλίου θα αναλάβω συγκεκριμένες πρωτοβουλίες και δράσεις προσκαλώντας σε συζήτηση όλους τους εμπλεκόμενους φορείς, ώστε με νηφαλιότητα και ψυχραιμία να αναζητηθεί η ενδεδειγμένη και συμφέρουσα για την ομάδα μας λύση.

Όσοι υποβαθμίζουν την ιστορία αλλά και τη βαρύνουσα σημασία για την πόλη, του ιστορικού αυτού Συλλόγου, βρίσκονται ήδη απέναντι μας και στο τέλος θα ηττηθούν.

Με τιμή,
Κλάους Μίλερ»