Νεανικές προσθήκες με Κώστα Παπαλέξη και Γιώργο Οικονόμου ο ΑΟ Ζαϊμίου!

Μεταγραφών συνέχεια στον ΑΟ Ζαϊμίου! Οι «Πορτοκαλί» απέκτησαν τους Κώστα Παπαλέξη και Γιώργο Οικονόμου οι οποίοι προέρχονται «πακέτο» από τη Νεφέλη Καλλιθήρου για να προσδώσουν νεανικότητα και έξτρα ταλέντο στην ομάδα!

Πρόκειται για ποδοσφαιριστές που ο προπονητής Σπύρος Πλακιάς γνωρίζει καλά από τη θητεία του στη Νεφέλη και έτσι άναψε το «πράσινο φως» προς απόκτησή τους!

Αμφότεροι είναι 18 ετών και θα ενισχύσουν σε διαφορετικές θέσεις τον ΑΟΖ.

Ο Παπαλέξης αγωνίζεται ως μεσοαμυντικός και ήταν σταθερό μέλος της Νεφέλης τα τελευταία χρόνια, με φανέλα βασικού. Ο νεαρός ποδοσφαιριστής διαθέτει δημιουργικά στοιχεία στο παιχνίδι του και αναμένεται να μεταφέρει τις παραστάσεις από τη Β’ ΕΠΣΚ στο σύνολο του ΑΟΖ.

Ο Οικονόμου είναι τερματοφύλακας και προέρχεται επίσης από παρουσίες στη Νεφέλη, έχοντας ευκαιρία να πάρει ακόμη περισσότερα αγωνιστικά λεπτά στη νέα προσπάθεια που ξεκινά η ομάδα του Ζαϊμίου.

Αναλυτικά:

«Ανακοινώνουμε την απόκτηση του Παπαλέξη Κωνσταντίνου, 18 ετών, μεσοαμυντικός με δημιουργικές ικανότητες στο παιχνίδι του (ποδοσφαιρικό δημιούργημα του κόουτς Πλακιά) που μέχρι πρότινος αγωνιζόταν με τα χρώματα της Νεφέλης Καλλιθήρου με γεμάτη χρόνια στην Β’ ΕΠΣΚ, ο Κώστας αναμένεται να δώσει σημαντικές λύσεις στο χώρο της μεσαίας γραμμής και ταιριάζει απόλυτα στο πλάνο και την φιλοσοφία της ομάδας.

Παίχτης του ΑΟΖ είναι από σήμερα και ο Οικονόμου Γιώργος, 18 ετών, τερματοφύλακας,προερχόμενος και αυτός από την Νεφέλη Καλλιθήρου που παρά το νεαρό της ηλικίας του έχει πολύ καλά στοιχεία.

Καλωσορίζουμε των Κώστα και τον Γιώργο στην οικογένεια του ΑΟΖ και τους ευχόμαστε να είναι υγιείς,να δουλέψουν σκληρά και να καταφέρουν να κάνουν τα ποδοσφαιρικά τους όνειρα πραγματικότητα!!!

ΥΓ: Ευχαριστούμε την διοίκηση της Νεφέλης Καλλιθήρου και τον πρόεδρο αυτής κ. Κώστα Κόντο για την παραχώρηση των δυο ποδοσφαιριστών».