Νίκη του ΣΠΑΚ επί της Α.Ε. Καρδίτσας στις Παγκορασίδες

Μία «μάχη» μεταξύ ομάδων της πόλης επιφύλασσε η δράση στο αναπτυξιακό βόλεϊ και συγκεκριμένα σε επίπεδο Παγκορασίδων.

ΣΠΑΚ και Α.Ε. Καρδίτσας συναντήθηκαν στο παρκέ του κλειστού της πόλης το πρωί της Κυριακής (18/12) με τους τυπικά γηπεδούχους να επικρατούν με 3-0 σετ.

Οι αθλήτριες των δύο ομάδων κατέβαλαν μεγάλη προσπάθεια και έδειξαν ότι έχουν το ταλέντο και κυρίως την ικανότητα να παίξουν σπουδαίο ρόλο μελλοντικά στην ομάδα των κορασίδων και των γυναικών των συλλόγων τους.

Η ομάδα του Βασίλη Χαβρουζά είχε την υπεροχή στα πρώτα δύο σετ, με κύριο «όπλο» το σέρβις, τις γρήγορες αλλά απλές επιθετικές προσπάθειες και τις σταθερές άμυνες, σε σημείο που οι τυπικά φιλοξενούμενες δεν απείλησαν ιδιαίτερα επιθετικά.

spak pagkorasides 2016-17 (2)

Στο 3ο και τελευταίο σετ, η αντίδραση της ομάδας του Θωμά Χατζή ήρθε και ενώ όλα έδειχναν ότι θα βλέπαμε τη μείωση του σκορ, μιας και οι Κυανοκίτρινες προηγήθηκαν με 21-23, εν τέλει με ψυχραιμία και μεγάλα ψυχικά αποθέματα ο ΣΠΑΚ έφτασε  στο 25-23 με τη Χρύσα Παππά να πηγαίνει στο σέρβις και να είναι καθοριστική.

Αμφότεροι οι προπονητές χρησιμοποίησαν όλες τις αθλήτριές τους που πήραν σημαντικές παραστάσεις από επίσημα ματς και από αγώνα τοπικού ενδιαφέροντος, με τον ΣΠΑΚ πλέον να βρίσκεται στη 2η θέση της γενικής κατάταξης.

Τα σετ: 25-9, 25-12, 25-23

ΣΠΑΚ (Β. Χαβρουζάς): Καρανάσιου, Κολοκύθα, Παππά, Βογιατζή, Τσιμπίδα, Κουτσώνα, Βαγενά, Κουτσώνη, Γκόλνα, Μούστου, Αγ. Γκορίλα.

Α.Ε. Καρδίτσας (Θ. Χατζής): Τσιλίκα, Δ. Τάκα, Χρυσικού, Θωμοπούλου, Κουκουλιάκου, Ελ. Τάκα, Χατζηγεωργίου, Μηλίτση, Καραγιάννη, Κρομμύδα, Θωμοπούλου.