Νίκη-θρίλερ για τους Παίδες του ΣΠΑΚ κόντρα στη Φθία Λαμίας

Τρίτη αγωνιστική και τελευταία για τον πρώτο γύρο για τους παίδες της ομάδας μας, οι οποίοι με πολύ καλή εμφάνιση κατάφεραν να ανατρέψουν το αρχικό 0-1 κόντρα στη Φθία, την πρώτη σε βαθμολογία ομάδα του ομίλου, και να χαρούν τη δεύτερη νίκη τους σε τρεις αγώνες.

Ο αγώνας δόθηκε το απόγευμα της Κυριακής στο κλειστό γήπεδο της Καρδίτσας και χρειάστηκαν 5 σετ για να κριθεί ο νικητής, καθώς μετά το πρώτο  σετ που έληξε υπέρ της Φθίας, οι παίχτες του Σ.Π.Α.Κ. μπήκαν πιο μαχητικοί στο γήπεδο και δείχνοντας την αξία τους στον αντίπαλο κατέκτησαν τα δύο επόμενα σετ. Στο τέταρτο σετ η απόδοση της ομάδας έπεσε αρκετά και τα λάθη την έφεραν πίσω στο σκορ με 7-15. Στην πορεία οι παίχτες της προσπάθησαν να κάνουν την ανατροπή μειώνοντας τη διαφορά, αλλά έχασαν τελικά το σετ με 22-25. Στο τάι-μπρέικ οι παίδες μας δεν έκαναν πάλι καλό ξεκίνημα, αλλά από τα μισά περίπου του σετ έδειξαν μεγάλη θέληση για τη νίκη και κατάφεραν να κερδίσουν το παιχνίδι μέσα σε πανηγυρισμούς και πολλά συγχαρητήρια που πραγματικά τους άξιζαν. Όλοι οι παίχτες που είχε στη διάθεσή του ο προπονητής της ομάδας συμμετείχαν στο παιχνίδι κερδίζοντας  εμπειρίες και συμβάλλοντας στο νικηφόρο αποτέλεσμα.

Το πρωτάθλημα για τους παίδες του Σ.Π.Α.Κ θα συνεχιστεί με τον αγώνα Σ.Π.Α.Κ. – Άμιλλα στο πλαίσιο της 4ης
αγωνιστικής την Κυριακή 4 Φεβρουαρίου

Τα σετ: 23-25, 25-23, 25-23, 22-25, 15-12

ΣΠΑΚ (Τ. Παπαγεωργίου): Φατόλας Δ., Γεωργίου Ηλ., Μπούσδας Γ., Ρουμελιώτης Μ.(λ), Χαρχαλιώτης Κ., Λαγός Δ., Καράι Κλ., Σταμούλης Γ., Στάθης Αλ., Φατόλας Γ.,