Νίκησε…φιλικά τον Αετό Αγ. Θεοδώρου ο Σώκρατες

Τη διακοπή των πρωταθλημάτων λόγω ακαταλληλότητας της πλειοψηφίας των αγωνιστικών χώρων της περιοχής μας εκμεταλλεύτηκαν Αετός Αγ. Θεοδώρου και Σώκρατες.

Οι δύο ομάδες που συμμετέχουν σε Α1 και Α’ ΕΠΣΚ αντίστοιχα αναμετρήθηκαν σε ένα φιλικό τεστ διάρκειας 80 λεπτών που φιλοξενήθηκε στο Αθλητικό Κέντρο «Γ. Μπαζής», μιας και τόσο το Βιολογικό γήπεδο, όσο και αυτό του Αγίου Θεοδώρου έχει επιβαρυνθεί αρκετά από την πρόσφατη κακοκαιρία.

Σάκης Σώκλας και Γιάννης Ποντίκας τέσταραν την ετοιμότητα των ποδοσφαιριστών τους ενόψει της επανέναρξης των επίσημων αγωνιστικών υποχρεώσεων, τόσο σε φυσική κατάσταση, όσο και σε μία προσπάθεια επεξεργασίας της τακτικής φιλοσοφίας που θα χαράξουν στο υπόλοιπο της σεζόν.

Οι δύο προπονητές χρησιμοποίησαν όλους τους διαθέσιμους ποδοσφαιριστές τους, έβγαλαν τα συμπεράσμπατά τους και έδωσαν έμφαση κυρίως στο να αποδώσουν λεπτά στα πόδια των παιχτών για να ανεβάσουν σιγά-σιγά στροφές μετά από αρκετά μεγάλη περίοδο απραξίας.

Για την ιστορία, ο Σώκρατες επικράτησε 0-2, σκορ που διαμορφώθηκε από το α’ μέρος μετά από γκολ του Άκη Τσέλιου και του νεαποκτηθέντα Γιάννη Αναγνώπουλου.