Νίκησε στο Παλαιοκκλήσι και υπέβαλε δική της ένσταση η Θύελλα Ριζοβουνίου!

Η Θύελλα Ριζοβουνίου μέσα σε τρεις ημέρες κατάφερε να επικρατήσει δύο φορές του Ολυμπιακού Παλαιοκκλησίου για τα πλέι-οφ της Β2 ΕΠΣΚ, θέτοντας ουσιαστικά τους Ερυθρόλευκους εκτός διεκδίκησης της ανόδου στα εναπομείναντα ματς, οι οποίοι ακόμη δεν έχουν γευτεί τη χαρά της νίκης στη διαδικασία (χωρίς επίσης να έχoυν πετύχει κάποιο γκολ).

Παρά τις απουσίες οι «Πράσινοι» κατάφεραν να σημειώσουν την δεύτερή τους νίκη στο μίνι πρωτάθλημα ανόδου και να διατηρήσουν τις ελπίδες τους για πρωτιά αφού βρίσκονται στο -3 από την πρωτοπόρο Αργεντινή.

Μετά το νικηφόρο 0-2, οι άνθρωποι της Θύελλας, σύμφωνα με πληροφορίες κατέθεσαν δική τους ένσταση, μία ημέρα μετά την ένσταση του Ολυμπιακού Παλαιοκκλησίου για την υπόθεση του γιατρού αγώνα.

Ειδικότερα, η ομάδα του Ριζοβουνίου επικαλείται αντικανονική συμμετοχή αλλοδαπού ποδοσφαιριστή του Ολυμπιακού Παλαιοκκλησίου στη σημερινή (16/5) αναμέτρηση, καθώς υποστηρίζει ότι η άδεια παραμονής του είχε εκπνεύσει και επομένως το δελτίο του δεν είναι σε ισχύ.

Σε αυτή την περίπτωση, ο ΚΑΠ προβλέπει, πέραν της κατακύρωσης του αγώνα με 0-3 α.α. στην ομάδα που υπέβαλε την ένσταση, αφαίρεση τριών βαθμών στην υπαίτια ομάδα και χρηματικό πρόστιμο.

Ωστόσο, επειδή η νίκη σημειώθηκε ούτως η άλλως από τη Θύελλα και έπειτα κατατέθηκε η ένσταση, δε φαίνεται να υφίσταται θέμα κατακύρωσης των τριών βαθμών στους «Πράσινους».

Μένει, φυσικά να δούμε τι θα αποφανθεί και η Πειθαρχική Επιτροπή της ΕΠΣΚ.