Νίκησε και τον χιονιά ο Α.Ο. Σελλάνων!

Με τις καιρικές συνθήκες, λένε, ότι δεν μπορεί να τα βάλει κανείς…

Στην περίπτωση του Α.Ο. Σελλάνων το παραπάνω συμπέρασμα αντικρούεται μιας και η ομάδα του Προαστίου βάλθηκε να αποδείξει ότι τίποτε δεν μπορεί να σταθεί εμπόδιο στην αγωνιστική της συγκέντρωση και προετοιμασία εν αναμονή της επανέναρξης της δράσης από τη διακοπή που επέβαλε ο χιονιάς.

Ο πρωταθλητής ΕΠΣ Καρδίτσας με το ψύχος να…σπάει κόκαλα και το θερμόμετρο «καρφωμένο» υπό το μηδέν προπονήθηκε σήμερα (10/1) σε εξωτερικό περιβάλλον και συγκεκριμένα στις αθλητικές εγκαταστάσεις του Champions Arena στον Σταυρό.

Στο πλαστικό τερέν οι ποδοσφαιριστές του Λάμπρου Καλογεράκη συνέχισαν κανονικά το πρόγραμμά τους που περιλάμβανε αεροβικές ασκήσεις, ταχυδύναμη, ασκήσεις με μπάλα και μία προπόνηση που μέσα στο καταχείμωνο έρχεται να επιβεβαιώσει για άλλη μία φορά τη μεγάλη «δίψα» της ομάδας για διατήρηση της πρωταγωνιστικής πορείας και του αήττητου.

Ο έμπειρος προπονητής είδε τους παίχτες του να βγάζουν χωρίς προβλήματα το πρόγραμμά τους και να βρίσκονται στον επιθυμητό βαθμό ετοιμότητας παρά την αναβολή του ντέρμπι με τον Α.Ο. Καρδίτσας το Σαββατοκύριακο λόγω των έντονων καιρικών φαινομένων.

Το θετικό είναι ότι ο Α.Ο. Σελλάνων δεν μετρά κάποιο αγωνιστικό πρόβλημα και έτσι μετά το αυριανό (11/1) ρεπό, άπαντες επιστρέφουν στο γήπεδο την Πέμπτη (12/1) με το…ακουστικό στην αναμονή σχετικά με την επανέναρξη ή όχι της δράσης και πάντα σύμφωνα με τα τερτίπια του καιρού!