Νίκες, χορός και εκδρομή, σε ένα ιδανικό φινάλε του 2018 για τον Ηρακλή Παλαμά!

Ένα «τρελό» αλλά απόλυτα επιτυχημένο, σε κάθε του έκφραση, ήταν το Σαββατοκύριακο που πέρασε για την Ακαδημία Ποδοσφαίρου Ηρακλής Παλαμά.

Το Σάββατο ήταν ημέρα αγώνων, μέχρι το μεσημέρι, με όλες τις ομάδες που αγωνίστηκαν να κερδίζουν στα παιχνίδια τους (Κ-14, Κ-16, ανδρικό)!

Το βράδυ του Σαββάτου πραγματοποιήθηκε με επιτυχία ο καθιερωμένος ετήσιος χορός του συλλόγου, στο club ENVY, όπου δόθηκε η ευκαιρία στους μικρούς και μεγάλους φίλους της ομάδας να μπουν στο εορταστικό πνεύμα των ημερών που ακολουθούν. Μουσική, όμορφη ατμόσφαιρα και πλούσια λαχειοφόρος, ήταν στοιχεία που χαρακτήρισαν την εκδήλωση. Το παρών στην εκδήλωση έδωσαν πολλοί εκπρόσωποι Αθλητικών και Πολιτιστικών Συλλόγων και Φορέων του Δήμου Παλαμά, (Α.Σ. Ατρόμητος, Π.Ο. Παλαμαϊκή, Γ.Σ. Τιτάνες, Χ.Λ.Ο. Καραγκούνηδες, Σύλλογος Γυναικών) ο πρόεδρος της ΕΠΣΚ κ. Μανώλης Παλάσκας, η πρόεδρος της «ΦΛΟΓΑΣ» Καρδίτσας κ. Δώρα Γαρίτου, ο αντιδήμαρχος κ. Ιάσων Τσιρώνης, η πρώην αντιδήμαρχος κ. Φωτεινή Καραϊσκου, ο πρώην πρόεδρος ΔΟΠΑΠΑΠ και μέλος της ΕΠΣΚ κ. Άρης Τσίρας, ο πρόεδρος του Συλλόγου Εθελοντών Αιμοδοτών Παλαμά κ. Αλέξανδρος Γκαζούνης, ο προπονητής της Ακαδημίας Ελπίδες κ. Τάκης Κουτσονάσιος, ο προπονητής του Διγενή Αρτεσιανού κ. Απόστολος Παπακώστας, το μέλος του Δ.Σ. του Προδρομιακού κ. Σωτήρης Κωστόπουλος, ο Μαέστρος της Δημ. Ορχήστρας Παλαμά κ. Αχιλλέας Μπίμπιλας κ.α.

Το Δ.Σ. της Ακαδημίας Ποδοσφαίρου Ηρακλής Παλαμά ευχαριστεί πολύ όλους τους χορηγούς που βοήθησαν με την προσφορά των δώρων τους να φτιαχτεί μια πολύ πλούσια λαχειοφόρος. Επίσης ευχαριστεί πολύ όλο τον κόσμο που παραβρέθηκε στην εκδήλωση, η παρουσία-στήριξη του οποίου αποτελεί την καλύτερη ηθική επιβράβευση για τους ανθρώπους του Ηρακλή Παλαμά.

* Οι λαχνοί που περιμένουν τον κάτοχό τους είναι οι : 670, 688 και 780.

Την Κυριακή 23/12/18 πραγματοποιήθηκε, σε μια ηλιόλουστη ημέρα!, μονοήμερη εκδρομή στην Αθήνα την οποία ακολούθησαν πολλοί γονείς και παιδιά. Αρχικός προορισμός ήταν το Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα “Σταύρος Νιάρχος”, μια εκπληκτική πραγματικά τοποθεσία. Στη συνέχεια έγινε μετάβαση στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας. Εκεί, έπειτα από επικοινωνία και συνεννόηση με την Κ.Α.Ε. Ολυμπιακός (και αφού αναβλήθηκε το ποδοσφαιρικό παιχνίδι Ολυμπιακός -ΑΕΛ), οι υπεύθυνοι του Ηρακλή, με αστραπιαίες κινήσεις, εξασφάλισαν προσκλήσεις με τις οποίες τα παιδιά παρακολούθησαν δωρεάν τον αγώνα Ολυμπιακός-Περιστέρι. Το καλύτερο όμως ήταν για το τέλος, αφού αμέσως μετά το τέλος του αγώνα, όλοι πήγαν στο Alu Fan Park, όπου μικροί αλλά και μεγάλοι! απόλαυσαν ένα τρίωρο μέσα στα παιχνίδια. Ήταν πραγματικά μια αξέχαστη εκδρομή.

Η Ακαδημία Ποδοσφαίρου Ηρακλής Παλαμά εύχεται καλές γιορτές σε όλο τον κόσμο και μακάρι το 2019 να είναι για όλους μια χρονιά γεμάτη υγεία, ειρήνη και δημιουργία.