Νέο, ανανεωμένο Δ.Σ. στους Τιτάνες Παλαμά!

Πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 22 Μαΐου η Ετήσια Γενική Συνέλευση στους Τιτάνες Παλαμά, η οποία, μάλιστα ανέδειξε με την πρώτη τη νέα σύνθεση του διοικητικού συμβουλίου.

Μετά από μία εξαιρετικά απαιτητική χρονιά στη Β’ Εθνική, ο Παλαμιώτικος Σύλλογος επιστρέφει στη Γ’ κατηγορία, εκεί όπου φιλοδοξεί να κρατήσει ψηλά τη σημαία στο μπάσκετ της περιοχής, μετρώντας τις περισσότερες παρουσίες από κάθε άλλον στο νομό.

Μετά τον οικονομικό και διοικητικό απολογισμό, πραγματοποιήθηκαν οι απαραίτητες αρχαιρεσίες μέσα από τις οποίες τέσσερα μέλη της απερχόμενης διοίκησης επανεξελέγησαν, ενώ προστέθηκαν ακόμη επτά, συνθέτοντας ένα ανανεωμένο, πολυμελές σχήμα.

Την Πέμπτη (24/5) πραγματοποιήθηκε νέα συνάντηση, στην οποία κατανεμήθηκαν οι αρμοδιότητες. Νέος πρόεδρος των Τιτάνων θα είναι ο κ. Νικήτας Πετρόπουλος με τη συγκρότηση του νέου Δ.Σ.  να έχει ως εξής:

– Πρόεδρος: Πετρόπουλος Νικήτας
– Αντιπρόεδρος: Νούλας Κωνσταντίνος
– Γενικός Γραμματέας: Κοντοβάιος Δημήτριος
– Ταμίας: Μουτσάνας Σωτήριος
– Γενικός Αρχηγός: Αρχοντής Βασίλειος
– Υπεύθυνος Τμημάτων Υποδομής: 1) Πατσιαλής Δημήτριος
2) Μαγαλιός Χρήστος
– Υπεύθυνος Επικοινωνίας-Social Media: Ντράχας Αθανάσιος
– Μέλη: 1) Αργυράκης Δημήτριος
2) Κατσιαούνος Χαράλαμπος
3) Μπλουγουράς Ευάγγελος

Τις επόμενες ημέρες θα αρχίσει ο προγραμματισμός για τη νέα σεζόν, εκεί που οι Τιτάνες θα επιχειρήσουν να πορευτούν σε στέρεες βάσεις και να αναζητήσουν την αγωνιστική σταθερότητα ως πρώτο στόχο. Όλα αυτά με το σχεδιασμό του ρόστερ που μπαίνει πλέον σε εφαρμογή.