Νέο, διπλό «χτύπημα» από τον Άρη Καρδίτσας!

Σε νέες προσθήκες προχώρησε ο Άρης Καρδίτσας που εμπλουτίζει με δύο ακόμη λύσεις το ρόστερ του. Οι Κιτρινόμαυροι από τη συνοικία της Αγίας Παρασκευής απέκτησαν τους Βάιο Καφετζή και Χρήστο Χαρβαλιά.

Ο Καφετζής είναι 30 ετών, τερματοφύλακας με εμπειρία από τις Ερασιτεχνικές κατηγορίες του νομού και έρχεται να καλύψει το κενό στη θέση «1» που είχε δημιουργηθεί στον Άρη.

Ο Χρ. Χαρβαλιάς είναι μεσοεπιθετικός με επίσης γεμάτο βιογραφικό στις τοπικές κατηγορίες και θητεία σε όμαδες όπως ο Αετός Αγίου Θεόδωρου και ο Ηρακλής Καρδιτσομάγουλας.

Με τις δύο αυτές μεταγραφές ο Άρης έφτασε…μία ντουζίνα προσθηκών, έχοντας κάνει δικούς του τους Β. Βαγενά, Ε. Μάρκια, Π. Νοβακούδη, Μ. Γεροδήμο, Ηλ. Μπούρη, Απ. Πολύζο, Σ. Κούτελα, Στ. Κρικέλη, Π. Γράμψα και Τ. Κερασιώτη, Β. Καφετζή και Χρ. Χαρβαλιά.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Άρη:

«Η ομάδα του Άρη έκανε, στο τέλος της μεταγραφικής περιόδου, την έκπληξη στη θέση Νο1 αποκτώντας από την ομάδα της Α.Ε. Ρούσσου τον έμπειρο πορτιέρο Βάιο Καφεντζή, ο οποίος έχει πολλές παραστάσεις σε όλες τις τοπικές κατηγορίες του νομού μας με αρκετούς συλλόγους. Ακόμη, ο Άρης Καρδίτσας προέβη και στην απόκτηση του μεσοεπιθετικού Χρήστου Χαρβαλιά, ο οποίος έρχεται να δώσει αρκετές λύσεις στη γραμμή κρούσης της ομάδας του Σάκη Παπαβασιλείου, έχοντας παίξει παλιότερα στο Θεσσαλικό Γοργοβιτών, στον Αετό Αγίου Θεοδώρου και στον Ηρακλή Καρδιτσομάγουλας.»

Παράλληλα, η ομάδα του Σάκη Παπαβασιλείου έδωσε χθες (10/9) φιλική αναμέτρηση με τον Αετό Καλλιφωνίου του Σάκη Σώκλα και αναδείχθηκε ισόπαλη 2-2.

Οι Κιτρινόμαυροι προηγήθηκαν δύο φορές με τους Χρήστο Καρατέλιο και Θανάση Διαμαντή, ωστόσο ο Αετός απάντησε ισάριθμες φορές και με τους Ντερέκα αρχικά και Σιάφακα κατόπιν, διαμόρφωσε το τελικό 2-2 από το 1ο μέρος.