Νέο διοικητικό σχήμα στην Α.Ε. Μουζακίου! Συνεχίζει στο «τιμόνι» ο Π. Ταμπάκος!

Νέα διοίκηση προέκυψε στην Α.Ε. Μουζακίου.

Η ομάδα που πέρυσι ως νεοφώτιστη στην Α’ ΕΠΣ Καρδίτσας έφτασε μέχρι τα πλέι-οφ του πρωταθλητή συγκρότησε σε σώμα νέα διοίκηση που αποτελείται από μίξη παλαιών και νέων μελών, τα οποία καλούνται να οργανώσουν οικονομικά και αγωνιστικά τους Κιτρινόμαυρους ενόψει της νέας σεζόν.

Έτσι, νέος πρόεδρος της Α.Ε.Μ. θα είναι ο κ. Νικόλαος Μανίκας, με τα μέλη και τις αρμοδιότητές τους να διαμορφώνονται ως εξής:

Πρόεδρος: Νικόλαος Μανίκας
Α’ Αντιπρόεδρος: Γεώργιος Μαγαλιός
Β’ Αντιπρόεδρος: Ηλίας Σέμπρος
Γεν. Γραμματέας: Γεώργιος Πλακιάς
Ειδ. Γραμματέας: Κωνσταντίνος Γκέκας
Εφ. Υλικού: Αλέξανδρος Πατούλιας
Ταμίας: Αθανάσιος Σπύρου
Μέλη: Θωμάς Καλαμπαλίκης, Θωμάς Κωστόπουλος

Συνεχίζει στην τεχνική ηγεσία ο Παναγιώτης Ταμπάκος, στις 8 Αυγούστου η «πρώτη»!

Χωρίς να αφήσουν χρόνο να πάει χαμένο, οι άνθρωποι της Α.Ε.Μ. δρομολογούν τις εξελίξεις στο αγωνιστικό τμήμα, στο οποίο θα ηγηθεί για 8η συνεχόμενη χρονιά ο Παναγιώτης Ταμπάκος. Ο έμπειρος προπονητής έχει καθοδηγήσει την ομάδα ακόμη και όταν αυτή βρισκόταν στη Δ’ Εθνική, ενώ πρόπερσι την επανέφερε στην Α’ ΕΠΣΚ και φέτος -υπό τις οδηγίες του- την κατέταξε στην καλύτερη τετράδα του πρωταθλήματος.

panagiwths tampakos ae mouzakiou

Οι επαφές με ποδοσφαιριστές από το ρόστερ έχουν αρχίσει ενώ έχουν γίνει και συζητήσεις με μεταγραφικούς στόχους και το επόμενο διάστημα θα υπάρξουν ανακοινώσεις σε ό,τι αφορά την ενίσχυση.

Ένα ακόμη θετικό στοιχείο είναι ότι ο Παναγιώτης Ταμπάκος είναι υπεύθυνος προπονητής των Ακαδημιών της ομάδας του Μουζακίου, γεγονός που του δίνει την ευχέρεια να αξιολογήσει τους νεαρούς ποδοσφαιριστές των Κιτρινόμαυρων και να προωθήσει κάποιους στην αντρική ομάδα.

Τέλος, να αναφέρουμε ότι η «πρώτη» της νέας σεζόν ορίστηκε για τη Δευτέρα, 8 Αυγούστου.