Νέος προπονητής στους Τιτάνες ο Θ. Μάμμος!

Ο Θοδωρής Μάμμος θα είναι ο νέος τεχνικός των Τιτάνων Παλαμά. Ο Λαρισαίος προπονητής είναι ο εκλεκτός της διοίκησης των Τιτάνων, ο οποίος θα αντικαταστήσει τον Βασίλη Κρομμύδα που είχε κληθεί να αναλάβει το δύσκολο έργο της καθοδήγησης της Παλαμιώτικης ομάδας μετά την παραίτηση του Κώστα Σερίφη.

Ο Θ. Μάμμος έχει εργαστεί σε συλλόγους της Λάρισας ως επί το πλείστον με θητεία σε ομάδες όπως η Ε.Α.Λ., ενώ έχει συνεργαστεί και με τον προπονητή που πέρασε πέρυσι από τον πάγκο των Τιτάνων, Χρήστο Ζαχαρέλη.

Ο Λαρισαίος τεχνικός σηκώνει αμέσως μανίκια και καλείται να οδηγήσει τους Παλαμιώτες στο δρόμο των επιτυχιών, οι οποίοι βρίσκονται στην τελευταία θέση του Βόρειου Ομίλου και έχουν μπροστά τους κρίσιμο ματς στις 10 Ιανουαρίου με τον Ιωνικό Ιωνίας.

Τέλος, η διοίκηση των Τιτάνων ευχαρίστησε τον Βασίλη Κρομμύδα για την προσφορά του μέσα από επίσημη ανακοίνωση.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Η διοίκηση των Τιτάνων Παλαμά ανακοινώνει την λήξη της συνεργασίας του με τον προπονητή της ανδρικής ομάδας μπάσκετ Βασίλη Κρομμύδα. Ευχαριστούμε τον Βασίλη Κρομμύδα για την προσφορά του στην ομάδα μας και του ευχόμαστε καλή συνέχεια τόσο στην προσωπική όσο και στην επαγγελματική του σταδιοδρομία. Νέος προπονητής στην ομάδα αναλαμβάνει ο Λαρίσαίος προπονητής Μάμμος Θεόδωρος».