Νέα «τουφεκιά» με Σωτήρη Καραγεώργο η Νεφέλη!

Η Νεφέλη Καλλιθήρου έχει βαλθεί να ταράξει για τα καλά τα «μεταγραφικά νερά» της Β’ Ερασιτεχνικής πραγματοποιώντας προσθήκες με αγωνιστική αξία ανώτερων κατηγοριών!

Μετά τις προσθήκες των Δημήτρη Φούκη και Χριστόφορου Οικονόνου, οι «Κόκκινοι» έκαναν νέο σπουδαίο «χτύπημα» αποκτώντας τον Σωτήρη Καραγεώργο, ποδοσφαιριστή σε εξαιρετική ηλικία και με πρόσφατη θητεία στη Γ’ Εθνική!

Στα παραπάνω αξίζει να προσθέσουμε την καταγωγή του, αφού πρόκειται για παίχτη από το Καλλίθηρο που εκτός των άλλων θα ενισχύσει και το γηγενές στοιχείο του ρόστερ!

Ο γεννηθείς στις 8/8/1995, αγωνίζεται ως κεντρικός αμυντικός και ανασταλτικός χαφ. Έχει αγωνιστεί στην Ολυμπιάδα Οινοφύτων και στην Αναγέννηση Καρδίτσας, στην ομάδα Κ20 για δύο χρονιές, ενώ τη σεζόν 2014-15 έκανε προετοιμασία με την πρώτη ομάδα. Ήταν μέλος της ομάδας Νέων της Αναγέννησης που κατέκτησε την 1η θέση στο Βόρειο Όμιλο και τη 2η στο πρωτάθλημα Νέων της Football League τη σεζόν 2013-14.

Η συνέχεια τον βρήκε στον Πύρασσο Νέας Αγχιάλου όπου μέτρησε συνεχόμενες παρουσίες στη Γ’ Εθνική αλλά και την Α’ ΕΠΣΘ, ενώ είναι βέβαιο πως θα αναβαθμίσει το νευραλγικό χώρο του κέντρου με την παρουσία του στην ομάδα του Κώστα Βαγγελάκου!

Αξίζει να αναφέρουμε ότι ο Κ. Βαγγελάκος έχει άριστη γνώση των δυνατοτήτων του Σ. Καραγεώργου, αφού υπήρξαν συμπαίχτες στον Πύρασσο!