Μπορεί το 2×2 στην Αγριά ο Απόλλων Μακρυχωρίου!

Με αγωνιστική διάθεση στα ύψη ο Απόλλων Μακρυχωρίου συνεχίζει για την πρώτη εκτός έδρας αναμέτρησή του στη Γ’ Εθνική.

Μετά τη νίκη της πρεμιέρας επί του Πιερικού, οι Κυανόλευκοι συνεχίζουν τις υποχρεώσεις τους εκτός έδρας και το Βελεστίνο, εκεί όπου θα βρουν απέναντί τους τον Θησέα Αγριάς.

Η ομάδα του Βάιου Καραγιάννη πέτυχε μία μεγάλη νίκη στην πρεμιέρα, ικανή να της ανεβάσει το πρεστίζ και να της τονώσει την ψυχολογία για τη συνέχεια, η οποία τη φέρνει απέναντι  σε ένα «εμπόδιο» που ξεκίνησε με βαριά ήττα τιςς υποχρεώσεις του στο νέο πρωτάθλημα.

Ο Θησέας είναι ο περυσινός πρωταθλητής Α’ ΕΠΣΘ και πρόκειται για συμπαγή ομάδα, χωρίς όμως να διαθέτει ρόστερ που να προκαλεί φόβο.

Άλλωστε, ο Απόλλων, με την  εμφάνισή του κόντρα στον Πιερικό έδειξε αγωνιστική τόλμη και ετοιμότητα, πιστοποίησε ότι μπορεί να «χτυπήσει» τέτοια ματς και το πρόγραμμα του δίνει τη δυνατότητα να παλέψει για δεύτερο διαδοχικό θετικό αποτέλεσμα.

Οι Κυανόλευκοι περιμένουν φυσικά και την εξέλιξη της ένστασης που κατατέθηκε από την ομάδα της Κατερίνης αλλά το σίγουρο είναι ότι πρόκειται για μία υπόθεση που στην προκείμενη χρονική στιγμή δεν επηρεάζει κανέναν στις τάξεις της ομάδας, ούτε τη βαθμολογική της συγκομιδή.

Το κλίμα είναι καλό και το θετικό είναι ότι το τεχνικό επιτελείο έχει όλους τους παίχτες στη διάθεσή του, για μία έξοδο που μπορεί να φέρει την Κυριακή (7/10) τον Απόλλωνα στην κορυφή, έστω και με συγκατοίκους.

Κάθε ματς έχει τη δική του σημασία και το τι μπορεί να αδράξει από το καθένα ξεχωριστά ο πρωταθλητής Α’ ΕΠΣ Καρδίτσας είναι αυτό που θα τον οδηγήσει στο να καθορίσει και το στόχο του στη συνέχεια.