Μπεν Μόκφορντ: «Ανυμοπονώ να παίξω για τους φιλάθλους της Καρδίτσας»! (video)

Ευδιάθετος, παρά το υπερατλαντικό του ταξίδι και πρόθυμος να αντλήσει όσες περισσότερες πληροφορίες μπορεί από την πρώτη του -κιόλας- ημέρα στην Ελλάδα παρουσιάστηκε ο Μπεν Μόκφορντ!

Το νέο απόκτημα του ΑΣ Καρδίτσας Μέλι ΑΤΤΙΚΗ βρέθηκε σήμερα (3/9) Δευτέρα στην Καρδίτσα και μάλιστα το απόγευμα επισκέφτηκε το κλειστό της πόλης κατά τη διάρκεια της προπόνησης της ομάδας.

Εκεί είχε την πρώτη του γνωριμία με μέλη της διοίκησης, το προπονητικό τιμ και τους νέους του συμπαίχτες, παρακολουθώντας την προπόνηση και λαμβάνοντας πληροφορίες για το πρόγραμμα και για όσα δουλεύουν αυτή τη στιγμή στην ομάδα πάνω στο αγωνιστικό προφίλ της νέας σεζόν.

Ο 29χρονος Βρετανός γκαρντ, που τα τελευταία δύο χρόνια αγωνιζόταν στην Ισπανία με τη φανέλα της Πάλμα ντε Μαγιόρκα και παλαιότερα στην πατρίδα του με τα χρώματα της Πλίμουθ Ρέιντερς, εκτός από τις πληθωρικές παραστάσεις του από το NCAA, είναι και ενεργός διεθνής με την Εθνική της Μ. Βρετανίας, δείχνοντας από τις πρώτες ώρες παρουσίας του στη χώρα μας ότι αρχίζει και εγκλιματίζεται.

Το KarditsaSportiva εξασφάλισε τις πρώτες δηλώσεις του -μόλις δεύτερου- κοινοτικού παίχτη του ΑΣΚ στην ιστορία του τις οποίες παρουσιάζει στο παρακάτω βίντεο με υπότιτλους (πατήστε την ένδειξη «cc» στην μπάρα των επιλογών του youtube για να εμφανιστούν στην οθόνη σας).

Ο Μόκφορντ δήλωσε ενθουσιασμένος για τη νέα σελίδα στην  καριέρα του, εμφανίστηκε αποφασισμένος να παλέψει για όσες περισσότερες νίκες και έτοιμος να γνωρίσει το Καρδιτσιώτικο κοινό: