Μπαράζ, άνοδος και απονομή αφιερωμένη στον Χρήστο Σαλιαράκη! (pics+vds)

Ο ΣΠΑΚ από το βράδυ της Κυριακής (13/5) επέστρεψε…στο μέλλον, στην κατηγορία που καθιερώθηκε και έζησε τις πιο ένδοξες σελίδες της 31χρονης ιστορίας του.

Οι «Τρικολόρε» είναι ξανά κάτοικοι Α2, έστω και αν θέλησαν να διαμορφώσουν καταστάσεις ντέρμπι στο φινάλε των μπαράζ και να γράψουν με τη νίκη της τελευταίας αγωνιστικής έναν μεγαλειώδη επίλογο στη φετινή σεζόν, η οποία συνοδεύτηκε από το πρωτάθλημα και κύπελλο ΕΣΠΕΚΕΛ και την επίτευξη του προβιβασμού!

Δείτε μέσα από τον φακό του KarditsaSportiva «κλικ» από το θριαμβευτικό 3-0 σετ επί της ΑΕΝ Πανοράματος, τους πανηγυρισμούς που ακολούθησαν και την απονομή, η οποία είχε έντονο το κλίμα συγκινησιακής φόρτισης και αφιερώθηκε στη μνήμη του προέδρου του ΣΠΑΚ, Χρήστου Σαλιαράκη που έφυγε πρόωρα από τη ζωή.

Μετάλλιο απονεμήθηκε στη σύζυγο και την αδερφή του εκλιπόντος από τον διάδοχο πρόεδρο κ. Χρήστο Βογιατζή, ενώ οι απονομές των μεταλλίων έγιναν από τη βουλευτή Καρδίτσας κ. Χρυσούλα Κατσαβριά-Σιωροπούλου και τον δήμαρχο Καρδίτσας κ. Φώτη Αλεξάκο.

Το τρόπαιο δόθηκε από τον κ. Αλεξάκο στους αρχηγούς, Αντώνη Θάνο και Σάκη Αλεξίου για να χαθεί δευτερόλεπτα αργότερα στο…κουβάρι που έγιναν παίχτες και προπονητής των θριαμβευτών από τους ξέφρενους πανηγυρισμούς: