Μπάσκετ για όλη την Καρδίτσα από τον ΑΣΚ στην πλατεία Πλαστήρα! (pics+vds)

Μία πρωτοβουλία, ικανή να αναπτύξει το άθλημα της καλαθοσφαίρισης σε ευρύτερη κλίμακα και σίγουρα να φέρει τον κόσμο της Καρδίτσας πιο κοντά στο μπάσκετ οργάνωσε σήμερα (4/11) με επιτυχία ο ΑΣ Καρδίτσας Μέλι ΑΤΤΙΚΗ.

Οι δραστηριότητες του μεγαλύτερου -αυτή τη στιγμή- φορέα της Θεσσαλίας στα μπασκετικά δρώμενα της χώρας συνεχίστηκαν την Κυριακή στην πλατεία Πλαστήρα, η οποία μετατράπηκε σε αγωνιστικό χώρο για ανθρώπους κάθε ηλικίας!

Ο ΑΣΚ, μέσω αυτής της εκδήλωσης κατάφερε ξανά να φέρει τον κόσμο κοντά του και να αποδείξει τις άρρηκτες σχέσεις που έχει μαζί του σε αυτή την προοδευτική του πορεία σε όλα τα επίπεδα.

Από τις 11:30 το πρωί και για δύο ώρες, μπροστά από το άγαλμα του Νικολάου Πλαστήρα, στην είσοδο του Παυσιλύπου στήθηκε μία μπασκέτα, η οποία συνεχίζει την…ιχνηλασία της στους δρόμους της Καρδίτσας, μεταφέροντας το σφυγμό της πορτοκαλί μπάλας σε όλους τους κατοίκους της πόλης που επιδόθηκαν σε διαδαδραστικά παιχνίδια, με σκοπό τη διασκέδαση, την επαφή με τον Σύλλογο και φυσικά τη διεκδίκηση δώρων μέσα από διαγωνισμούς.

Άνθρωποι κάθε ηλικίας, αθλητικά ή και μη ντυμένοι, καθώς αρκετοί περαστικοί θέλησαν να λάβουν μέρος σε αυτή την όμορφη εκδήλωση, πήραν τη θέση τους σε έναν γήπεδο διαφορετικό από τα άλλα, το οποίο επιμελήθηκαν οι άνθρωποι του ΑΣΚ.

Ο Γενικός Αρχηγός του Συλλόγου κ. Χρήστος Δεληγιάννης ανέλαβε χρέη εκφωνητή, μεταφέροντας τον παλμό στους διαγωνιζόμενους, τους θεατές αλλά και όλου όσου περνούσαν από την εκδήλωση και η μουσική έδινε μία πιο μελωδική χροιά αλλά και κίνητρο στους συμμετέχοντες.

Το παρών, πέραν σύσσωμης της διοίκησης του Συλλόγου έδωσαν ο προπονητής Γιάννης Τζήμας και οι αθλητές Βαγγέλης Παπαδόπουλος, Μπεν Μόφκορντ, Γιώργος Νάκης, Δημήτρης Γράβας, Θοδωρής Καρράς και Πάνος Ερμείδης, οι οποίοι μάλιστα συμμετείχαν στου διαγωνισμούς, ενώ τα παιχνίδια συντόνιζε ο Υπεύθυνος Προπονητής Ακαδημιών του ΑΣ Καρδίτσας, Γιάννης Χασιώτης, ο οποίος έχει και την ιδιότητα του προπονητή ατομικής βελτίωσης των αθλητών της αντρικής ομάδας.

Την αρχή έδωσαν τα παιδιά ηλικίας δημοτικού με το διαγωνισμό βολών, ενώ τη σκυτάλη πήραν τα παιδιά ηλικίας γυμνασίου με διαγωνισμό τριπόντων.

Η συνέχεια επιφύλασσες διαγωνισμό τριπόντων για παιδιά ηλικίας λυκείου και ενήλικες, ενώ η εκδήλωση έκλεισε πανηγυρικά με το γνωστό μπασκετικό παιχνίδι «νοκ-άουτ», όπου συμμετείχαν κάθε ηλικίας διαγωνιζόμενοι  και ο στόχος είναι, ο πρώτος στη σειρά παίκτης/ρια που βρίσκεται απέναντι από το καλάθι με τη μπάλα στα χέρια του, να προσπαθεί να σκοράρει πριν από τον επόμενο παίκτη/ρια που έχει τη δεύτερη μπάλα στα δικά του χέρια.

Οι τρεις νικητές κάθε διαγωνισμού παρέλαβαν δώρα που περιλάμβαναν μπλουζάκια με το νέο «σλόγκαν» της ομάδας «ASK For More», επίσημη εμφάνιση της αντρικής ομάδας, φόρμες, διπλές προσκλήσεις για το προσεχές ματς με τον Αμύντα το Σάββατο (10/11) αλλά και εισιτήρια διαρκείας!

Οι νεαρότεροι της παρέας, φωτογραφήθηκαν με τους αθλητές, συνομίλησαν μαζί τους και φυσικά τους ανταγωνίστηκαν στις κατηγόριες παιχνιδιών όπου δεν έλειψαν τα πειράγματα και τα πολλά γέλια.

Αξίζει να αναφέρουμε ότι στα παιχνίδια έλαβαν μέρος ο αντιδήμαρχος Καρδίτσας κ. Βασίλης Κουρκούνας και ο παλαιός πρόεδρος του ΑΣ Καρδίτσας κ. Βασίλης Κρανίτσας.

Το ραντεβού ανανεώνεται για προσεχή δράση, αφού τέτοιες εκδηλώσεις εισέρχονται σε μόνιμη βάση στο πλάνο του Συλλόγου.

Δείτε πλούσιο φωτορεπορτάζ από την εκδήλωση όπου το KarditsaSportiva έδωσε το παρών: