Μοναδικές καλοκαιρινές εμπειρίες στη «Happy Days» για τις Ακαδημίες του Ολυμπιακού Καρδίτσας!

8 ημέρες ξεγνοιασιάς και καλοκαιρινών διακοπών είχαν την ευκαιρία να περάσουν στη Χαλκιδική τα μέλη των Ακαδημιών του Ολυμπιακού Καρδίτσας!

Αθλητές από τα τμήματα, Μίνι, Παμπαίδων και Παιδικού ταξίδεψαν στο αθλητικό καμπ της «Happy Days» και βίωσαν ένα περιεκτικό καλοκαιρινό αθλητικό πρόγραμμα που σκοπό είχε τη συμμετοχή, τη διασκέδαση, τη δημιουργική απασχόληση αλλά και την εκμάθηση βασικών δεξιοτήτων.

Παράλληλα, τα παιδιά είχαν τη δυνατότητα να κοινονικοποιηθούν, να βελτιωθούν σε θέματα οργάνωσης και ανεξαρτητοποίησης, ζώντας μοναδικές εμπειρίες.

Το πρόγραμμα των δράσεων περιλάμβανε  ασκήσεις για αρχάριους αλλά και για προχωρημένους αθλητές οι οποίοι ήταν χωρισμένοι βάσει ηλικίας και δυναμικότητας, με σκοπό να εξελίξουν τις ικανότητες τους σε επίπεδο ατομικής – ομαδικής τεχνικής και φυσικής κατάστασης, ενώ περιλάμβανε παιχνίδια, διαγωνισμούς, χορό, μουσική και φυσικά εκδηλώσεις σε διάφορες ώρες της ημέρας στην πανέμορφη παραλία Βατοπεδίου, στο δεύτερο πόδι Χαλκιδικής.

Οι αθλητές του Ολυμπιακού συνοδεύτηκαν από τους προπονητές Ευάγγελο Τζέλλα, Στέφανο Μπελάγια και Τάκη Καλογριανίτη, ενώ συμμετείχαν ακόμη άλλες πέντε ομάδες από όλη την Ελλάδα και συγκεκριμένα οι: B.C VOLOS, Γ.Σ. Βόλου, Α.Ο.Κ. Βέροιας, Πύρρος Άρταίων, Ολυμπιακός Καρδίτσας και Άλφα 92 Αγρίνιο.

Μάλιστα, οι Ερυθρόλευκοι είχαν και δύο διακριθέντες αθλητές στις ηλικίες των Μίνι και Προμίνι, αφού οι Αριστοτέλης Καλογριανίτης και Γιάννης Ντάλλας αναδείχτηκαν πρώτοι στους διαγωνισμούς βολών της ηλικιακής τους κατηγορίας ανάμεσα σε συμμετέχοντες από όλες τις παραπάνω ομάδες.

Το ραντεβού δίνεται πλέον τον Σεπτέμβρη για τον Ολυμπιακό Καρδίτσας που ολοκλήρωσε μία χρονιά με πλήθος δράσεων, αγώνων και παιχνιδιών, αποτελώντας σταθερά ένα από τους πιο έντονους σε δραστηριότητες Σύλλογο της Θεσσαλίας.