Μια οικογένεια η Νέα Νίκη Καμινάδων – Δείπνο σε θαυμάσιο κλίμα!

Δείπνο ενότητας αλλά και χαλάρωσης υπήρξε το βράδυ της Πέμπτης (18/10) για τη Νέα Νίκη Καμινάδων.

Οι Ερυθρόλευκοι είχαν την ευκαιρία να χαλαρώσουν λίγο από τις καθημερινές επίπονες προπονήσεις και να αποδράσουν με ένα γεύμα το οποίο παραχωρήθηκε στο εστιατόριο-πιτσαρία «La Fiamma».

Παρουσία μελών του Δ.Σ., των προπονητών Κώστα Σιακάρα και Δημήτρη Μπολτσή και των ποδοσφαιριστών της αντρικής ομάδας, άπαντες είχαν την ευκαιρία να συνομιλήσουν εκτός των τεσσάρων γραμμών του γηπέδου και να δημιουργήσουν οικογενειακό κλίμα, το οποίο ήδη καλλιεργείται στη νεοφώτιστη ομάδα.

Άλλωστε, η χημεία δε χρειάζεται μόνο στον αγωνιστικό χώρο αλλά και έξω από αυτόν, ειδικά τώρα που βρισκόμαστε ακόμη στην αρχή της σεζόν και στη Νέα Νίκη Καμινάδων «χτίζουν» το νέο προφίλ τους που για άλλη μία σεζόν με στόχο το παρόν και το μέλλον.

Από τη βραδιά δεν έλειψαν τα «πειράγματα» μεταξύ ποδοσφαιριστών, διοικητικών μελών και προπονητών, σε μία βραδιά που το εκλεκτό φαγητό και το ποτό ήταν σε αφθονία, με το αγωνιστικό τμήμα να αποχωρεί ευχαριστημένο από την στάση της διοίκησης και του τεχνικού τιμ που προσπαθεί να κρατήσει την ομάδα ενωμένη σαν οικογένεια.

Στο τραπέζει παραβρέθηκε και ο πρόεδρος της ΕΠΣ Καρδίτσας κ. Μανώλης Παλάσκας, συγχαίροντας το αγωνιστικό τμήμα για την προσπάθεια που καταβάλει.

Η Νέα Νίκη Καμινάδων ευχαριστεί το εστιατόριο-πιτσαρία «La Fiamma» και τον ιδιοκτήτη του κ. Βάιο Καλλιάρα για την άψογη εξυπηρέτηση και φιλοξενία σε ένα όμορφο περιβάλλον.