Μια «ανάσα» από το «μπαμ» με Δημήτρη Φούκη η Νεφέλη!

«Ζεστά» ετοιμάζεται να μπει  στο μεταγραφικό παζάρι η Νεφέλη!

Όπως είχε διαμηνύσει η νέα διοίκηση της ομάδας του Καλλιθήρου, πρόθεσή της είναι να διατηρήσει τον κορμό που μπορεί να της δώσει σταθερότητα και ομοιογένεια αλλά και να κάνει εκείνες τις ενέργειες ενίσχυσης που απαιτούνται ώστε το επίπεδο να αλλάξει!

Από τις περιπτώσεις που απασχολούν τους «Κόκκινους» είναι αυτή του Δημήτρη Φούκη, με τον 28χρονο επιθετικό να αποτελεί σίγουρα μια αισθητή προσθήκη, εφόσον πραγματοποιηθεί για το συγκρότημα του Κώστα Βαγγελάκου!

Ο επιθετικός με τη γνωστή έφεση στο σκοράρισμά του στην Α’ Ερασιτεχνική αναμένεται να προσφέρει επιθετική υπεροπλία στη Νεφέλη που κινείται για την απόκτησή του, μετά από συντονισμένες κινήσεις και του προέδρου της, Κώστα Κόντου.

Σε μία χρονιά που ο Δ. Φούκης αναμένεται να εκπληρώσει και τη στρατιωτική του θητεία, η επιλογή να αγωνιστεί στη Β’ ΕΠΣΚ αλλά και να καταστήσει πρωταγωνίστρια την ομάδα του Καλλιθήρου φαντάζει ιδανική, χωρίς ακόμη βέβαια να έχουν πέσει οι υπογραφές…

Παρόλα αυτά, οι πληροφορίες αναφέρουν ότι το πρώτο «μπαμ» δε θα αργήσει να έρθει για την τοπική ομάδα που ετοιμάζεται για ποιοτικές μεταγραφές!