Μια «ανάσα» από τον Ατρόμητο ο νεαρός Γιώργος Μπάτσας!

Ένας επιτυχημένος κύκλος στις απαιτητικές δοκιμασίες των Ακαδημιών του Ατρόμητου έκλεισε μέσα στην περίοδο των εορτών για τον Γιώργο Μπάτσα.

Ο νεαρός Καρδιτσιώτης ποδοσφαιριστής πήρε μέρος στις προπονήσεις ενός εκ των πιο οργανωμένων συλλόγων στην Ελλάδα σε αναπτυξιακό επίπεδο και άφησε άριστες εντυπώσεις από το βαθμό που ανταποκρίθηκε σε αυτές.

Ο 15χρονος πλάγιος μεσοεπιθετικός που αγωνίζεται στον Αετό Αγίου Θεοδώρου αλλά και στις Μικτές ομάδες της ΕΠΣ Καρδίτσας κλήθηκε παρατεταμένα και επανειλημμένως να αξιολογηθεί από τους καταρτισμένους προπονητές του Ατρόμητου και μάλιστα στους αγώνες που έγιναν στις εγκαταστάσεις του Συλλόγου στο Περιστέρι σκόραρε ανάμεσα σε επίλεκτους ποδοσφαιριστές της ηλικίας του και ξεχώρισε με το ταλέντο του.

Μάλιστα, ο Ατρόμητος ενεργοποίησε τις διαδικασίες απόκτησης του ποδοσφαιριστή και ένταξής του στις Ακαδημίες του από το καλοκαίρι, μιας και επί της παρούσης οι θέσεις είναι καλυμμένες από την αρχή της σεζόν.

Ο Γιώργος Μπάτσας αναμένεται να συνεχίσει με τη φανέλα του Αετού Αγ. Θεοδώρου αλλά και προπονήσεις υπό την επίβλεψη των αρμοδίων προπονητών-συνεργατών του Ατρόμητου στην Καρδίτσα έως ότου κάνει το μεγάλο βήμα στην υποσχόμενη καριέρα του.