Με 24 συμμετοχές ο Σύλλογος Δρομέων Καρδίτσας στον 36ο Αυθεντικό Μαραθώνιο Αθήνας!

Η μεγάλη στιγμή έφτασε και φέτος! Το σημαντικότερο γεγονός μαζικού αθλητισμού για τη χώρα μας για οποιοδήποτε άθλημα αποτελεί ο Αυθεντικός Μαραθώνιος Αθήνας που θα γίνει αυτή τη Κυριακή 11 Νοεμβρίου. Οι ετοιμασίες των διοργανωτών είναι πυρετώδεις για να υποδεχτούν τους 50.000 δρομείς από όλο τον πλανήτη που θα τρέξουν στην Αυθεντική, ιστορική διαδρομή των 42.195 μέτρων από τον Μαραθώνα ως το Καλλιμάρμαρο Παναθηναϊκό Στάδιο, εκεί που γεννήθηκε το αγώνισμα.

121 χρόνια μετά τους πρώτους σύγχρονους Ολυμπιακούς Αγώνες του 1896 που έγινε ο πρώτος Μαραθώνιος παγκοσμίως και έδωσε το όνομα σε κάθε αγώνα που γίνεται στη Γη, και στη 36η χρονιά διεξαγωγής του ως και λαϊκό αγώνα, ο Σύλλογος Δρομέων Υγείας Καρδίτσας θα έχει παρουσία με 24 δρομείς.

Η μετάβαση στην Αθήνα το Σαββατοκύριακο του αγώνα θα γίνει όπως καθιερώθηκε ομαδικά , και το πρόγραμμα που καλούνται να ακολουθήσουν οι αθλητές ορίστηκε ως εξής:

Σάββατο 10 Νοεμβρίου

08.00 Συνάντηση στο Δημαρχείο Καρδίτσας για φωτογράφηση και αναχώρηση.

08.30 αναχώρηση
Η Αποστολη θα φτάσει το μεσημέρι στην Έκθεση του αγώνα, και μετά από επίσκεψη σε αυτή διάρκειας δύο ωρών, θα ακολουθήσει αναχώρηση για το ξενοδοχείο.

Κυριακή 11 Νοεμβρίου

Συμμετοχή στους αγώνες. Μετά τη μετάβαση στην αφετηρία, οι αθλητές του συλλόγου καλούνται να βρίσκονται στα παρακάτω σημεία για ομαδική φωτογράφηση:

αθλητές Μαραθωνίου 07.30 στη κεντρική αψίδα εκκίνησης στον Μαραθώνα

αθλητές 5 και 10 χιλιομέτρων: στις 07.00 και στις 7.45 στη κεντρική αψίδα εκκίνησης του αγώνα 5 και 10 χιλιομέτρων.

15.30 επιστροφή και Συνάντηση 15.00 στο ξενοδοχείο που θα καταλύσει η αποστολή.

Για οποιαδήποτε πληροφορία οι αγωνιζόμενοι μπορούν να επικοινωνούν στον πρόεδρο Βησσαρίωνα Ζησόπουλο.

Τηλέφωνο: 6984993437.

Ο Σύλλογος Δρομέων Καρδίτσας εύχεται καλό αγώνα σε όλους τους δρομείς, να απολαύσουν τη συμμετοχή στο μεγάλο γεγονός!

Οι 24 δρομείς που θα εκπροσωπήσουν τον Σύλλογο Δρομέων Καρδίτσας στο μεγάλο αθλητικό γεγονός είναι οι εξής:

Βησσαρίων Ζησόπουλος, Τσιάκας Κώστας, Μυλωνάς Δημήτρης, Λάππας Στέργιος, Κοτσιμπέλης Παναγιώτης, Κατσαρός Δημήτρης, Μπαρτζιώκας Δημήτρης, Στεφανής Αθανάσιος, Μαλάι Δημήτρης, Κουκουζέλης Νίκος, Παππάς Παναγιώτης, Πολύζου Ιωάννης, Δελετζές Σωτήρης, Παπαλόπουλος Ανδρέας, Μπούρης Ηλίας, Τρίψας Γεώργιος, Ζευγαράς Παναγιώτης, Καπατσούλιας Δημήτρης, Χαντσούλης Νικόλαος, Λαγός Γεώργιος, Μέγας Χρήστος, Ζιλφιγαρίδου Ελένη, Ζάχου Μαρία, Μυλωνά Χρυσά .