Με 110 αθλητές-ριες στην αγωνιστική ημερίδα Ταεκβοντό ο Αθ. Αγ. Σύλλογος Καρδίτσας!

Για δεύτερη φορά πραγματοποιείται  αγωνιστική ημερίδα στην πόλη της Καρδίτσας  ύστερα από πρωτοβουλία του του Δήμου Καρδίτσας & Δ.Ο.Π.Α. Καρδίτσας και με την με υποστήριξη και άδεια της Ελληνικής Ομοσπονδίας Ταεκβοντό και του Αθλητικού Αγωνιστικού Συλλόγου Ταεκβοντό Καρδίτσας. 

Οι αγώνες θα γίνουν την Κυριακή 21 Μαΐου 2017 στο κλειστό γυμναστήριο της Καρδίτσας και με ώρα έναρξης από τις 10:00π.μ. μέχρι τις 18:00μ.μ..

∆ικαίωµα συμμετοχής έχουν οι αθλητές–τριες εγγεγραμμένοι στους Συλλόγους µέλη της ΕΛΟΤ. Και οι αθλητές όλων των κατηγοριών πρέπει να είναι κάτοχοι 9ο κουπ και άνω. Κάθε ηλικία θα αγωνιστεί ξεχωριστά σύμφωνα με την κατηγορία βάρους.

Η διάρκεια του αγώνα καθορίζεται στους 2 γύρους των 2 λεπτών µε ½ λεπτό διάλειµµα σε όλες τις κατηγορίες . Σε περίπτωση που υπάρξει πρόβλημα, ο Αλυτάρχης των αγώνων θα έχει το δικαίωνα  διαμόρφωσης του χρόνου διεξαγωγής. Οι  αγώνες θα διεξαχθούνε σύμφωνα µε τους κανονισμούς της WTF.

Οι διαιτητές που θα διαιτητεύσουν είναι επίσημη διαιτητές της Ε.ΤΑ.Β.Ε. και  σταλθήκαν από την υπεύθυνη διαιτησίας της Ε.ΤΑ.Β.Ε .

Σκοπός  της δραστηριότητας αυτής είναι οι μικροί μας αθλητές-τριες να αποκομίσουν όσο τον δυνατόν περισσότερα οφέλη και είναι μια γιορτή για τα μικρά παιδιά με στόχο να γνωρίσουν από κοντά το Ολυμπιακό Άθλημα Ταεκβοντό. Είναι μια αγωνιστική ημερίδα που απευθύνεται μόνο σε αρχαρίους αθλητές-τριες , με μοναδικό σκοπό την αποκόμιση αγωνιστικών εμπειριών.

Σε όλους τους αγωνιζόμενους θα δοθεί Μετάλλιο & Δίπλωμα συμμετοχής.

Ο Αθλητικός Αγωνιστικός σύλλογος Ταεκβοντό Καρδίτσας θα συμμετάσχει με 110 αθλητές-τριες  που θα έχουν την ευκαιρία να πάρουν το βάπτισμα για πρώτη φορά  την γεύση του Ολυμπιακού αθλήματος ..

Ο προπονητής του Συλλόγου κ. Βάιος Κουκουλέτσος θα κοτσάρει τους μαθητές του και με την βοήθεια των έμπειρων αθλητών του.

Θα είναι μια τέλεια διοργάνωση αφού θα συμμετάσχουν πάνω 300 μικροί  αθλητές-τριες  και από 15 Συλλόγους με στόχο να κερδίσουν μια αγωνιστική  εμπειρία και παράλληλα  να γνωρίσουν και να επισκεφτούν  από κοντά τον νομό μας και τα αξιοθέατα .

Το Δ.Σ. του Αθλητικού Αγωνιστικού Συλλόγου Ταεκβοντό Καρδίτσας ευχαριστεί θερμά τον Δήμο Καρδίτσας & Δ.Ο.Π.Α. Καρδίτσας για την δραστηριότητα που στηρίζει  τον αθλητισμό και το Ολυμπιακό Άθλημα Ταεκβοντό καθώς και τους υποστηρικτές της αγωνιστικής ημερίδας :  γυμναστήριο «Κουκουλέτσος», AVANTI , BROTHERS , Τζαμπάτο Coffe , Mikel Coffe  , Nick μικρομαγειρέματα & Patsiouras Fruit  .

Η είσοδος είναι ελεύθερη για όλο το κοινό της Καρδίτσας