Με ψυχολογία στην Καλαμπάκα οι Τιτάνες!

Στην Καλαμπάκα και σε ένα γειτονικό ντέρμπι δοκιμάζονται στα πλαίσια της 9ης αγωνιστικής του 3ου Ομίλου της Γ’ Εθνικής οι Τιτάνες.

Η ομάδα του Χρήστου Ζαχαρέλη θα δώσει το τρίτο και τελευταίο -για τον α’ γύρο- Θεσσαλικό ντέρμπι στο πρωτάθλημα και το δεύτερο εκτός έδρας, επιθυμώντας να πάρει ένα αποτέλεσμα σπουδαίας σημασίας στη «μάχη» για την έξοδο από τη ζώνη του υποβιβασμού.

Η «κούρσα» μέχρι στιγμής είναι συναρπαστική στον 3ο Όμιλο, αφού η κορυφή από τις θέσεις που οδηγούν στην άνοδο απέχουν δύο νίκες και οι Τιτάνες μέσα σε ένα πολύ δύσκολο πρόγραμμα, έχουν καταφέρει να πανηγυρίσουν τρεις νίκες, έχοντας επίσης εκπληρώσει και το ρεπό τους.

Το Παλαμιώτικο συγκρότημα έχει δείξει ακόμη και στα ματς που δεν ήρθε το ροζ φύλλο αγώνα ότι έχει τις δυνατότητες να αντεπεξέλθει στις δυσκολίες και τις απαιτήσεις της σεζόν, με αθλητές που εξελίσσονται μέσα από την παρουσία τους στην ομάδα και διεκδικούν το βήμα παραπάνω στην καριέρα τους.

Στην Καλαμπάκα,  κόντρα στον νεοφώτιστο ΑΟΚ, οι Τιτάνες θα προσπαθήσουν να κρατήσουν σε απόσταση έναν αντίπαλο που έχει μέχρι στιγμής μόλις μία νίκη, αυτή κόντρα στους Ικάρους Τρικάλων εντός έδρας και βρίσκεται στην προτελευταία θέση με χαμηλή συγκομιδή.

Το σύνολο του Κώστα Σδράκα, ο οποίος το καλοκαίρι είχε δώσει χέρια με τους Τιτάνες, διαθέτει κάποιες έμπειρες μονάδες αλλά ακόμη δεν έχει καταφέρει να δικαιώσει τις προσδοκίες κι ενώ ακόμη δεν έχει κάνει το ρεπό του για τον α’ γύρο.

Οι Τιτάνες αντιλαμβάνονται πως με νίκη θα έχουν κάνει ένα σημαντικό βήμα για τη «μάχη» της παραμονής, αφού θα αφήσουν έναν αντίπαλο με ίδιους στόχους, πίσω τους με διαφορά τριών νικών και θα μπορέσουν με μεγαλύτερη άνεση να διαχειριστούν τα επόμενα ματς.

Στα αγωνιστικά, η προετοιμασία ολοκληρώθηκε δίχως προβλήματα και έτσι η ομάδα θα μεταβεί πλήρης στη γειτονική κωμόπολη των Τρικάλων.

Το ματς ορίστηκε για την Κυριακή (16/12) στις 17:00, στο Βλαχάβειο κλειστό της Καλαμπάκας και θα το διευθύνουν οι Γρηγόρης Αγραφιώτης και Βασίλειος Κουκουλεκίδης από τον Σύνδεσμο Διαιτητών Θεσσαλονίκης.

Αναλυτικά το πρόγραμμα και οι διαιτητές της 9ης αγωνιστικής στον 3ο Όμιλο της Γ’ Εθνικής:

Κυριακή 16 Δεκεμβρίου

Κλειστό Βικέλας, 17:00, Βέροια-Πρωτέας Γρεβενών.Διαιτητές: Λουλουδιάδης-Θρασυβουλίδης (Μελανίδης)

Βλαχάβειο κλειστό, 17:00, ΑΟ Καλαμπάκας-Τιτάνες Παλαμά.Διαιτητές: Αγραφιώτης Γρ.-Κουκουλεκίδης (Χλωρός)

Κλειστό Μελίκης, 17:00, Μελίκη-ΑΓΣ Ιωαννίνων.Διαιτητές: Γαζέτας-Παπαθανασίου (Καλότσης)

Κλειστό Λευκάδας, 17:00, Δόξα Λευκάδας-Ίκαροι Τρικάλων.Διαιτητές: Ντόγκας-Χατζηκώστας (Κανελλόπουλος)

Κλειστό Πρέβεζας, 17:00, Νικόπολη Πρέβεζας-Ολυμπιακός Βόλου.Διαιτητές: Παπανικολάου-Λυγούρας (Μυζίκος)

Κλειστό Ιωαννίνων, 17:00, ΠΑΣ Γιάννινα-Μαντουλίδης.Διαιτητές: Κοντογιάννης-Γκέκας (Καραδήμας)

Ρεπό: Εύαθλος Μακ. Πολύκαστρου