Με τραπέζι και χορό πέρασε τις γιορτές ο Ηρακλής Παλαμά! (photos)

Μπορεί αγωνιστικές δραστηριότητες να μην υπήρχαν το διάστημα των εορτών, λόγω διακοπής των παιδικών πρωταθλημάτων και της Β’ κατηγορίας, ωστόσο οι κοινωνικές δραστηριότητες είχαν την τιμητική τους για την Ακαδημία Ποδοσφαίρου Ηρακλής Παλαμά.
iraklis palama giorth xristougenna 2016 (3)
– Με την διακοπή οργανώθηκε ένα τραπέζι για την ανδρική ομάδα στο Ταβερνείο Ηρωϊκόν. Εκεί οι μικροί και μεγάλοι του ανδρικού τμήματος χαλάρωσαν και απόλαυσαν μια λαχταριστή γουρουνοπούλα, προσφορά του κ. Δημήτρη Διδάγγελου. Αν και η πορεία στο τρέχων πρωτάθλημα της Β’ ερασιτεχνικής δεν είναι και η καλύτερη, αυτό δεν επηρεάζει διόλου τους υπευθύνους του Ηρακλή και φυσικά δεν αποπροσανατολίζει από τον πρωταρχικό στόχο που δεν είναι άλλος απο την δημιουργία μιας ομάδας που θα δίνει αγωνιστικά λεπτά κυρίως σε νεαρούς ποδοσφαιριστές. Το παρών στο τραπέζι έδωσαν, προσκεκλημένοι της ομάδας, ο Γεν. Γραμματέας κ. Άρης Τσίρας, ο Πρόεδρος της Τεχνικής Επιτροπής κ. Πέτρος Παπαδάκος και το μέλος της επιτροπής πρωταθλήματος κ. Δημήτρης Κωτούζας εκπροσωπώντας την ΕΠΣΚ η οποία -όπως και σε όλα τα σωματεία της δύναμής της- στηρίζει την πολυεπίπεδη προσπάθεια που γίνεται στον Ηρακλή Παλαμά. Το Δ.Σ. του Ηρακλή Παλαμά ευχαριστεί ιδιαίτερα τόσο τον κ. Διδάγγελο όσο και τον κ. Ιωάννη Καρακώστα,ιδιοκτήτη του Ταβερνείου Ηρωϊκόν, προσφορά του οποίου ήταν όλα τα υπόλοιπα εδέσματα και ποτά του τραπεζιού.

iraklis palama giorth xristougenna 2016 (5)
 – Το άλλο κοινωνικό event που οργάνωσε ο Ηρακλής Παλαμά ήταν ένα Χριστουγεννιάτικο πάρτι στο Club Envy στον Παλαμά όπου δόθηκε η ευκαιρία στους μικρούς και μεγάλους φίλους της ομάδας να μπουν στο εορταστικό πνεύμα των ημερών που ακολούθησαν. Το παρών στην εκδήλωση έδωσαν πολλοί εκπρόσωποι Αθλητικών και Πολιτιστικών Συλλόγων και Φορέων του Δήμου Παλαμά, ο πρόεδρος της ΕΠΣΚ κ. Μανώλης Παλάσκας, ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Παλαμά κ. Αναστάσιος Γκαζούνης, ο πρόεδρος του Ατρομήτου Παλαμά κ. Γιώργος Τινός, ο πρόεδρος του Συλλόγου Εθελοντών Αιμοδοτών Παλαμά κ. Αλέξανδρος Γκαζούνης, η πρόεδρος του Συλλόγου Γυναικών κ. Ζωή Καστόρη-Κουτσερίμπα, ο πρόεδρος του Χορευτικού Λαογραφικού ομίλου «Οι Καραγκούνηδες» κ. Αθανάσιος Παπαθανασίου κ.α.

Τυχερός της βραδιάς αναδείχθηκε, μετά από κλήρωση, ο κ. Βαγγέλης Βαλλιανάτος ο οποίος κέρδισε μια τηλεόραση LED 32», προσφορά της ομάδας του Ηρακλή.

iraklis palama giorth xristougenna 2016 (4)
Το Δ.Σ. του Ηρακλή Παλαμά αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει και δημοσίως όσους τίμησαν με την παρουσία τους την παραπάνω εκδήλωση.
 
* Σήμερα Τετάρτη 04/01/2017 η Ακαδημία Ποδοσφαίρου Ηρακλής Παλαμά έχει οργανώσει μονοήμερη εκδρομή στην Αθήνα και συγκεκριμένα στο Στάδιο Καραϊσκάκη. Εκεί, έπειτα από επικοινωνία και συνεννόηση με την Π.Α.Ε. Ολυμπιακός Πειραιά, οι υπεύθυνοι του Ηρακλή εξασφάλισαν προσκλήσεις με τις οποίες τα παιδιά θα παρακολουθήσουν δωρεάν τον αγώνα πρωταθλήματος με τον Αστέρα Τρίπολης.

** Η  Ακαδημία Ποδοσφαίρου Ηρακλής Παλαμά εύχεται το 2017 να είναι για όλους μια χρονιά γεμάτη υγεία και δημιουργία.
iraklis palama giorth xristougenna 2016 (2)