Με τη Δωρίδα για το 2×2 ο ΣΠΑΚ!

Την προσοχή τους στην δεύτερη αγωνιστική του πρωταθλήματος της Β’ κατηγορίας έχουν στρέψει στον ΣΠΑ Καρδίτσας.

Οι τρικολόρε μετά την νίκη στην πρεμιέρα των αγωνιστικών τους υποχρεώσεων με 3-0 σετ επί της ΕΑΛ στην Λάρισα μπαίνουν πλέον στην τελική ευθεία για την εντός έδρας αναμέτρηση με την Δωρίδα.

Η ομάδα του Φώτη Αλεξίου ξεκίνησε το πρωτάθλημα σαν το απόλυτο φαβορί και αυτό επιβεβαίωσε στη Λάρισα καθώς κατάφερε να πάρει αυτό που ήθελε. Με καθαρό σκορ χωρίς να χρειαστεί να φορτσάρει.

Ως το φαβορί θα παραταχθεί στο κλειστό της Καρδίτσας και το απόγευμα του Σαββάτου απέναντι στην νεοφώτιστη ομάδα της Φωκίδας με στόχο φυσικά άλλο ένα καθαρό σκορ.

Μπορεί ο ΣΠΑΚ στην κατηγορία όπως προαναφέραμε να είναι το φαβορί ωστόσο στην ομάδα άπαντες είναι προσγειωμένοι και κοιτάνε παιχνίδι με παιχνίδι ξεχωριστά με την σοβαρότητα που πρέπει.

Μπορεί το κλίμα να είναι άριστο και αισιόδοξο όμως οι τόνοι είναι χαμηλοί και όπως στην ομάδα τονίζουν όλα θα φανούν στον αγωνιστικό χώρο.

Το παιχνίδι του Σαββάτου είναι το πρώτο εντός έδρας και από τον ΣΠΑΚ προσδοκούν για μια ακόμη χρονιά οι Καρδιτσιώτες να δώσουν το δικό τους δυναμικό παρών στην κερκίδα και να σταθούν δίπλα στην προσπάθεια που θα κάνει η ομάδα καθ’όλη την διάρκεια της αγωνιστικής σεζόν για να κερδίσει την άνοδο και να επιστρέψει εκεί που ανήκει δηλαδή στην Α2 κατηγορία.