Με «σύμμαχο» τον κόσμο του για την επιτακτική νίκη ο ΑΟ Σελλάνων!

Όλη η προσοχή στον ΑΟ Σελλάνων είναι στραμμένη στο ντέρμπι με τον Αστέρα Ιτέας.

Οι Κυανόλευκοι ολοκλήρωσαν την προετοιμασία τους για το ντέρμπι της Κυριακής (11/3) σε ένα πολύ κρίσιμο ματς.

Στην ομάδα του Προαστίου γνωρίζουν καλά πως όλα θα εξαρτηθούν από την δική τους αγωνιστική συμπεριφορά με τα επόμενα παιχνίδια που ακολουθούν να είναι ιδιαίτερα κρίσιμα ως προς την κατάκτηση του στόχου.

Ο επόμενος αντίπαλος είναι ο Αστέρας Ιτέας μια ομάδα που βρίσκεται ψηλά στην βαθμολογία και σίγουρα δεν θα αποτελέσει εύκολο αντίπαλο για την ομάδα του Γιάννη Μπουρνάκα που επιστρέφει στην έδρα της. Κάθε παιχνίδι όμως είναι τελικός όπως έχει τονίσει στο πρόσφατο παρελθόν ο έμπειρος τεχνικός των κυανόλευκων και ως τέτοιο αντιμετωπίζουν τον αγώνα της ερχόμενης Κυριακής.

Ο ΑΟ Σελλάνων χρειάζεται τουλάχιστον 10 βαθμούς στις τέσσερις αγωνιστικές που ακολουθούν και οι τρεις πρώτοι θα πρέπει να έρθουν στο παιχνίδι με την ομάδα της Ιτέας.

Έχοντας «σύμμαχο¬ τους φιλάθλους τους στην ομάδα του Προαστίου αντιμετωπίζουν την αναμέτρηση ως το απόλυτο ντέρμπι ένα παιχνίδι που όπως ήρθαν τα πράγματα θεωρείται ως ένα από τα πιο κρίσιμα της χρονιάς σε ότι αφορά την υπόθεση σωτηρία.

Η προετοιμασία κινείται σε έντονους ρυθμούς και στόχος του Μπουρνάκα είναι η ομάδα του να παραταχθεί στο γήπεδο 100% αγωνιστικά έτοιμη για να διεκδικήσει το τρίποντο.