Με συνταγή Α’ γύρου στο πρώτο ντέρμπι της χρονιάς ο Α.Ο. Σελλάνων!

To 2017 υποδέχτηκε τον Α.Ο. Σελλάνων ως μοναδική αήττητη ομάδα της Α’ ΕΠΣΚ που φιγουράρει στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα.

Η ομάδα του Λάμπρου Καλογεράκη ολοκλήρωσε τον Α’ γύρο του πρωταθλήματος με ασύλληπτη αποτελεσματικότητα και ένα φοβερό ξεκίνημα που της έδωσε ώθηση για τη συνέχεια με τα γνωστά σε όλους αποτελέσματα.

Όμως τα μέχρι τώρα κατορθώματα στο στρατόπεδο των πρωταθλητών «σβήνουν» αφού κανείς δε μένει σε ό,τι έχει επιτευχθεί αλλά στη δύσκολη συνέχεια, καθώς η προσπάθεια βρίσκεται στα μισά του δρόμου. Το «μέταλλο» που έδειξε στα ντέρμπι τετράδας ο Α.Ο. Σελλάνων είναι και εκείνο που αποτελεί οδηγό στη συνέχεια, με την ομάδα του Προαστίου να είναι η πρώτη από τις διεκδικήτριες του τίτλου που μπαίνει στον «κύκλο» των αλλεπάλληλων αναμετρήσεων κορυφής, όντας αποφασισμένη για ανάλογα αποτελέσματα.

Το έργο κόντρα στον ΑΟΚ μόνο εύκολο δεν είναι για τους Κυανόλευκους που γνωρίζουν ότι πρέπει να είναι απόλυτα συγκεντρωμένοι και με την ανάλογη αγωνιστική διάθεση για να παραμείνουν αήττητοι αλλά και να χτίσουν ψυχολογικό αβαντάζ ενόψει των επόμενων αγώνων και αν τους δοθεί η ευκαιρία να πάρουν βαθμολογικό πλεονέκτημα για τα πλέι-οφ.

Η αναμέτρηση είναι εκτός έδρας και η πρώτη του νέου έτους, με τη διακοπή να βρίσκει την τοπική ομάδα σε πολύ καλή αγωνιστική κατάσταση. Η δυναμική του αντιπάλου είναι γνωστή όπως και η αγωνιστική του ταυτότητα αλλά από την πλευρά του ο Α.Ο. Σελλάνων βασίζεται στη δική του δυναμική και πλάνο ώστε να πάρει το θετικό αποτέλεσμα και να διατηρηθεί στην κορυφή.

Στα αγωνιστικά η προετοιμασία ολοκληρώθηκε σήμερα (5/1) με τον Λάμπρο Καλογεράκη να έχει στη διάθεσή του όλους τους ποδοσφαιριστές του.