Με στόχο την εύρωστη επόμενη ημέρα ο Ταυρωπός!

Πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Τρίτης (5/6) η επαναληπτική Γενική Συνέλευση στον Ταυρωπό, η οποία είχε να αποφέρει θετικά μηνύματα σχετικά με το μέλλον των «Πορτοκαλί» που θα τους βρει στην Α’ ΕΠΣΚ μετά από δύο χρόνια.

Για την ομάδα του Αγίου Νικολάου η δεύτερη αυτή συνάντηση κυμάνθηκε σε επίπεδο συζητήσεων σχετικά με τις διοικητικές διεργασίες, τους ανθρώπους δηλαδή που θα στελεχώσουν το νέο Δ.Σ. και θα βγουν μπροστά για την επόμενη ημέρα του Συλλόγου.

Η διάθεση των μελών του απερχόμενου Δ.Σ. να συνεχίσουν στα ηνία της ομάδας, σε συνδυασμό με το έκδηλο ενδιαφέρον ανθρώπων του Αγίου Νικολάου και παλαιότερων Διοικητικών προσώπων να ενισχύσουν την προσπάθεια, προκρίνει τη διάθεση συγκρότησης μίας εύρωστης και συναινετικής διοίκησης προκειμένου μπορέσει ο Ταυρωπός να ανταποκριθεί στις αυξημένες υποχρεώσεις της νέας σεζόν που δεν έγκεινται μόνο στην επάνδρωση της αντρικής ομάδας αλλά και στη συνέχιση της προσπάθειας στις Ακαδημίες, τόσο στον Φωστήρα, όσο και στα τμήματα υποδομής.

Υπάρχει πάντοτε η επιθυμία αξιοποίησης ποδοσφαιριστών της περιοχής αλλά και η δημιουργία ενός συνόλου ανταγωνιστικού για το προσεχές πρωτάθλημα, όλα αυτά όμως θα συζητηθούν εμπράκτως μετά τη στελέχωση του Δ.Σ.

Χθες, αν και η συμμετοχή ήταν μεγάλη, η απουσία λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων, μελών με καίρια ευθύνη και σοβαρό ενδιαφέρον να προσφέρουν, μεταξύ των οποίων και του προέδρου κ. Λάμπρου Μανώλη, δεν κατέστη δυνατός ο ερχομός εξελίξεων.

Έτσι, η νέα Γενική Συνέλευση ορίστηκε για την Τρίτη 13 Ιουνίου στις 21:00, στα γραφεία του Συλλόγου, στο γήπεδο του Αγίου Νικολάου.