Με στόχο να επιστρέψει στις νίκες και να σκοράρει…στην αλληλεγγύη ο Ολυμπιακός Καρδίτσας

Στις επίσημες αγωνιστικές υποχρεώσεις επιστρέφει την Κυριακή (9/12) ο Ολυμπιακός Καρδίτσας.

Η ομάδα του Τάκη Καλογριανίτη, μετά το προγραμματισμένο στην Α2 ΕΣΚΑΘ ρεπό του προηγούμενου Σαββατοκύριακου, φιλοξενεί τον Κρόνο Τρικάλων, με στόχο να επανέλθει στις νίκες και άμεσα να αντιστρέψει το κλίμα από το τελευταίο αποτέλεσμα στους Μάγους.

Σε αυτό το ματς, οι Ερυθρόλευκοι έχουν διπλό στόχο, αφού πέραν από την κατάκτηση της 6ης νίκης σε 7 αγωνιστικές, σε μία έξοχη παρουσία έως τώρα στο πρωτάθλημα, επιθυμούν να αναδείξουν το κοινωνικό τους πρόσωπο, με τη συνδρομή του Καρδιτσιώτικου φίλαθλου κοινού.

Ως γνωστόν, για το ματς που ορίστηκε για την Κυριακή στις 19:00, στο κλειστό της Καρδίτσας έχει ληφθεί η πρωτοβουλία σε συνεργασία με το Κοινωνικό Παντοπωλείο για συγκέντρωση ειδών πρώτης ανάγκης ώστε να αξιοποιηθούν καταλλήλως για τους συνανθρώπους μας που το έχουν ανάγκη.

Τρόφιμα μακράς διαρκείας, είδη προσωπικής υγιεινής και αγαθά τα οποία μπορούν να ανακουφίσουν όσους πραγματικά το έχουν ανάγκη, ιδίως την περίοδο των εορτών μπορεί ο κάθε φίλαθλος να φέρει μαζί του την Κυριακή στο γήπεδο όπου πριν και κατά τη διάρκεια του αγώνα θα συγκεντρωθούν για να προσφερθούν στο Κοινωνικό Παντοπωλείο Καρδίτσας.

Σε ό,τι αφορά τα αγωνιστικά, η τοπική ομάδα ηττήθηκε στις λεπτομέρειες εκτός έδρας στο ντέρμπι αήττητων με τους Μάγους και απέναντι σε ένα φαβορί για την άνοδο παρουσίασε το ίδιο καλό αγωνιστικό πρόσωπο που γεμίζει με αισιοδοξία προπονητικό τιμ και παίχτες.

Κόντρα σε έναν αντίπαλο όπως ο Κρόνος που αναζητεί τη δική του ανάκαμψη, ο Ολυμπιακός θα επιδιώξει να παραμείνει ψηλά και προσφέρει μια μαχητική εικόνα μπροστά στο κοινό του, με φόντο πάντα τον ιερό σκοπό που περιλαμβάνει αυτή η αναμέτρηση.

Την προηγούμενη Παρασκευή (30/11) οι Ερυθρόλευκοι διατήρησαν ρυθμό, σε ένα φιλικό ματς προπονητικού χαρακτήρα με τον συμπολίτη Απόλλωνα, ενώ για το Κυριακάτικο ματς, ιδιαίτερα αγωνιστικά προβλήματα δεν υπάρχουν.