Με στυλοβάτη τον Μάκη Κουτρούλια και τη νέα σεζόν ο ΑΟ Καρδίτσα

Η νέα σελίδα του Α.Ο. Καρδίτσα προϋποθέτει ύπαρξη ποδοσφαιριστών με εμπειρία και προσωπικότητα, προκειμένου η ομάδα να επανέλθει σε πρωταγωνιστική τροχιά.

Και για να διασφαλιστεί αυτό, οι Κυανόλευκοι, πέραν των όποιων μεταγραφικών κινήσεων θα πραγματοποιήσουν, φροντίζουν να διατηρήσουν στο δυναμικό τους ποδοσφαιριστές με καίρια συμβολή στην περυσινή επίτευξη της παραμονής.

Έτσι, η ιστορική ομάδα έδωσε χέρια με τον Μάκη Κουτρούλια, ο οποίος ήταν από τους βασικούς συντελεστές της σωτηρίας πέρυσι στην Α’ ΕΠΣΚ, ερχόμενος τον Ιανουάριο και βάζοντας την προσωπική του υπογραφή για την αγωνιστική ανάτασή της.

Ο Κουτρούλιας επέστρεψε στον ΑΟΚ μετά από έξι χρόνια και την παρουσία του στη Δ’ Εθνική και παρότι αμυντικός, οι επιθετικογενείς του αρετές τον οδήγησαν στο να σκοράρει έξι φορές, τρεις στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος και άλλες τρεις στα πλέι-άουτ. Για έναν αμυντικό η επίδοση αυτή έχει πολλαπλάσια αξία αν αναλογιστεί  κανείς ότι αυτά τα τέρματα σήμαιναν βαθμούς για τους Κυανόλευκους, όλα αυτά από τον Ιανουάριο και έπειτα.

Η σεζόν για τον 40χρονο αμυντικό μοιράστηκε, καθώς ξεκίνησε στον Ηρακλή Σοφάδων, εκεί που είχε προλάβει να σκοράρει άλλες τρεις φορές.

Με την εμπειρία του βοήθησε τόσο ανασταλτικά όσο και στο κέντρο, όποτε χρειάστηκε, ενώ οι καλές του εκτελέσεις στις στημένες μπάλες έδωσαν ένα ακόμη ατού στην τοπική ομάδα, η οποία θα τον έχει και του χρόνου στις τάξεις της για να προσφέρει σιγουριά και καθοδήγηση στους νεότερους.