Με πείσμα για το πρώτο εκτός έδρας αποτέλεσμα ο Προδρομιακός

Το πρώτο του θετικό αποτέλεσμα μακριά από τον Πρόδρομο θα αναζητήσει στο Καλλιφώνι ο Προδρομιακός.

Η ομάδα του Προδρόμου, μετά από τρεις αγωνιστικές στην Α1 ΕΠΣΚ έχει μείνει στη νίκη της πρεμιέρας κόντρα στον ΑΟ Φύλλου, παρότι οι εμφανίσεις της στα επόμενα δύο ματς κόντρα σε αντιπάλους που φαίνεται ότι θα διεκδικήσουν την άνοδο (ΑΕ Μουζακίου, Μαυραϊκή, ήταν πολύ καλές και σίγουρα υπήρχε η δυνατότητα για άντληση βαθμών.

Το πρόγραμμα δεν ήταν και το πλέον ευνοϊκό στο ξεκίνημα για την ομάδα του Νίκου Κατσάρα που όμως έδειξε ότι μπορεί να έχει καλύτερη συνέχεια, προσπαθώντας στα επόμενα ματς να βελτιώσει κάποια μεμονωμένα λάθη που στοίχησαν αλλά και να αυξήσει τη διάρκεια στο παιχνίδι της για να διεκδικήσει μέχρι τέλους βαθμούς.

Ο αγώνας στο Καλλιφώνι κόντρα στο νεοφώτιστο Αετό θα είναι μόλις ο δεύτερος εκτός έδρας και οι Κιτρινόμαυροι θέλουν να συνδυάσουν την αγωνιστικότητά τους με βαθμούς, έχοντας την ικανότητα να το υλοποιήσουν.

Το γεγονός ότι έως τώρα ο Προδρομιακός αντιμετώπισε εκ των πιο ποιοτικών ομάδων της κατηγορίας, μόνο θετικά έχει να αποφέρει στην αγωνιστικότητά του και να κερδίσει το ρόστερ του ρυθμό και ένταση στο παιχνίδι του.

Η προετοιμασία για το ματς του Σαββάτου (13/10) ολοκληρώθηκε και εκτός μάχης τίθεται ο Αποστόλης Χάρμπας. Αντίθετα, στην αποστολή ενσωματώνεται ο Θωμάς Χρηστάκος που αποτελεί «εσωτερική μεταγραφή» για την τοπική ομάδα, ενώ δεν αποκλείεται οι Κιτρινόμαυροι να κινηθούν για 1-2 μεταγραφικές προσθήκες ακόμη.

Τέλος, παρελθόν είναι από τον Προδρομιακό οι Χρήστος Ντούλιας και Βασίλης Αγάκος, οι οποίοι έλυσαν τη συνεργασία τους με την ομάδα.