Με μεγάλη επιτυχία το τουρνουά τρίσποντου Γαλλικού μπιλιάρδου στο «Τρίπτυχο»!

Την ευκαιρία να παρακολουθήσουν αλλά και να συμμετέχουν σε ένα τουρνουά μπιλιάρδου στην Καρδίτσα, είχαν με το «καλημέρα» του 2019 οι λάτρεις του αριστοτεχνικού αυτού χόμπι.

Στο «Τρίπτυχο Cafe Pool & Billiard Hall», στον πεζόδρομο της κεντρικής πλατείας, φιλοξενήθηκε τουρνουά τρίσποντου Γαλλικού μπιλιάρδου με μεγάλη συμμετοχή, τόσο των παιχτών, όσο και εκείνων που επέλεξαν να παρακολουθήσουν το επιτραπέζιο άθλημα.

Ελλείψει, μάλιστα, αγωνιστικής δράσης σε οποιοδήποτε άθλημα λόγω των καιρικών συνθηκών, το συγκεκριμένο τουρνουά «έσπασε» τη ρουτίνα των διακοπών και προσέφερε μία πρωτότυπη για την πόλη μας διοργάνωση.

Μετά από «μάχες» που κράτησαν αμείωτο το ενδιαφέρον με περίτεχνες «στεκές» και απίθανες καραμπόλες, νικητής αναδείχτηκε ο Ηλίας Ζαχαρός, ενώ τη δεύτερη θέση κατέλαβε ο Θωμάς Μυργιώτης. Τρίτος ήταν ο Κωνσταντίνος Τσιαμούρας, με τους τρεις φιναλίστ να παραλαμβάνουν κύπελλο από τους διοργανωτές.

Η συμμετοχή, όπως είπαμε γέμισε με ικανοποίηση τους φίλους του μπιλιάρδου που αναπτύσσεται πλέον και στην Καρδίτσα, δημιουργώντας προοπτική για τουρνουά-θεσμό στο εγγύς μέλλον.