Με «λευκό» απουσιολόγιο στην Τρίπολη ο ΑΣ Καρδίτσας Μέλι ΑΤΤΙΚΗ!

Ένα πολύ δύσκολο όσο και σημαντικό παιχνίδι έχει μπροστά της η ανδρική ομάδα του Α.Σ.Καρδίτσας Μέλι ΑΤΤΙΚΗ, η οποία αντιμετωπίζει το Σάββατο στις 5 μ.μ. στην Τρίπολη, την ομάδα του Αρκαδικού.

Για τον Α.Σ.Κ. το παιχνίδι έχει ιδιαίτερη σημασία, καθώς στα προηγούμενα δυο εκτός έδρας ματς, η ομάδα δεν έδειξε το καλό της πρόσωπο και γνώρισε ισάριθμες ήττες. Απέναντι στους Αρκάδες, οι «κυανόλευκοι» θα προσπαθήσουν για τη νίκη, που θα βελτιώσει τη βαθμολογική θέση της ομάδας. Από την άλλη μεριά, ο Αρκαδικός ξεκίνησε άσχημα το πρωτάθλημα της Α2 λόγω και των πολλών τραυματισμών που αντιμετώπισε η ομάδα της Πελοποννήσου.

Όμως, οι τραυματίες έχουν επιστρέψει και ο Αρκαδικός από τη μεριά του, θα προσπαθήσει για το πρώτο ροζ φύλλο αγώνα στο πρωτάθλημα. Από την άλλη μεριά, ο Λευτέρης Καλογήρου και ο Κώστας Κομποδιέτας έχουν λευκό απουσιολόγιο και περιμένουν από τους παίκτες της ομάδας να εμφανίσουν βελτιωμένη εικόνα στον αγώνα.

Η αποστολή της ομάδας αναχωρεί το μεσημέρι της Παρασκευής για την Τρίπολη, όπου το απόγευμα του Σαββάτου θα γίνει το παιχνίδι για την 5η αγωνιστική της Α2 Εθνικής. Διαιτητές του αγώνα έχει οριστεί η τριάδα των κυρίων Τσώνου, Κωνσταντινόπουλου και Θεοδωρόπουλου.

Με Μύτικα Λάρισας την Κυριακή οι Νέοι

Συνέχεια στο πρωτάθλημα της Α2 ΕΣΚΑΘ ανδρών για την ομάδα Νέων του Α.Σ.Καρδίτσας. Την Κυριακή, η ομάδα του Γιάννη Χασιώτη αντιμετωπίζει στις 6 μ.μ. στο κλειστό της πόλης μας, το Μύτικα Λάρισας για την 4η αγωνιστική της Α2 ΕΣΚΑΘ.