Με κύρος και καλαισθησία η νέα εμφάνιση του ΑΣ Καρδίτσας Μέλι ΑΤΤΙΚΗ!

Η νέα αγωνιστική εμφάνιση του Α.Σ.Καρδίτσας Μέλι ΑΤΤΙΚΗ είναι γεγονός και στη νέα Α2 Εθνική η ομάδα μας, με τις χαρακτηριστικές λευκές και μπλε εμφανίσεις θα προσπαθήσει να σταθεί με πίστη και φιλοδοξία, στο υψηλό επίπεδο του ελληνικού μπάσκετ.

Τέσσερις δυναμικές εταιρείες διεθνούς εμβέλειας κοσμούν την αγωνιστική εμφάνιση της ομάδας μας, στηρίζοντας το όραμα του Α.Σ.Κ. για την ανάπτυξη του αθλητισμού της Καρδίτσας !!!

ΑΤΤΙΚΗ ΜΕΛΙΣΣΟΚΟΜΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ «ΑΛ.ΠΙΤΤΑΣ» ΑΕΒΕ, η κορυφαία μελισσοκομική εταιρεία στη χώρα μας, με παράδοση 90 ετών, διεθνή βραβεία και εξαγωγική δραστηριότητα σε όλον τον κόσμο.

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ  ΓΙΑΝΝΑΚΟΣ & ΥΙΟΙ , η δυναμική εταιρεία γερανών και μεταφορών, με σύγχρονο εξειδικευμένο εξοπλισμό και συμμετοχή σε μεγάλα έργα.

ΑΗΒ ΓΚΡΟΥΠ Α.Ε. με το βραβευμένο φυσικό μεταλλικό νερό ΘΕΟΝΗ, που ήδη έχει συγκεντρώσει 16 διεθνή βραβεία και εξαιρετικές διακρίσεις, φέρνοντας το νερό των Αγράφων σε κάθε γωνιά του πλανήτη.

Three Cents, η εταιρεία που παράγει τα χειροποίητα βραβευμένα ανθρακούχα ποτά και ήδη έχει συγκεντρώσει την προτίμηση του κοινού, αλλά και τη διεθνή αναγνώριση.

Τους ευχαριστούμε θερμά για τη στήριξη, όπως επίσης και ATHLOS για την παραγωγή του αθλητικού υλικού.