Με ικανοποίηση οι εργομετρικές εξετάσεις – Αρχίζουν οι διπλές προπονήσεις στην Αναγέννηση!

Με ικανοποίηση είδε τις εργομετρικές εξετάσεις των ποδοσφαιριστών της Αναγέννησης, ο Γιώργος Βαζάκας και το προπονητικό του επιτελείο.

Τα εργομετρικά τεστ πραγματοποιούνται το τριήμερο 8-9-10 Αυγούστου σε ξεχωριστά γκρουπ, ενώ εκ παραλλήλου διεκπεραιώθηκαν οι αιματολογικές και γενικές εξετάσεις στο Ιατρικό Πολυδιαγνωστικό Εργαστήριο Euromedica με το οποίο οι Κιτρινόμαυροι έχουν αγαστή συνεργασία τα τελευταία χρόνια.

Η ομάδα βρίσκεται ακόμη στην αρχή της προετοιμασίας της και όπως αναφέραμε σε προηγούμενο ρεπορτάζ, οι προπονήσεις συνεχίζονται από αύριο (11/8) σε…διπλή δόση, περιλαμβάνοντας σταδιακή άνοδο στους ρυθμούς.

Εξάλλου, ο προγραμματισμός του ρόστερ είναι σε πλήρη εξέλιξη και ο Γ. Βαζάκας αποφασίζει σιγά-σιγά για τους ποδοσφαιριστές που προωθήθηκαν από τα δοκιμαστικά ή που προτάθηκαν για τους Κιτρινόμαυρους και συμμετέχουν στις προπονήσεις, ώστε να δει σε ποιους θα καταλήγει για τη διαμόρφωση του έμψυχου δυναμικού.

Υπενθυμίζεται ότι επίκεινται τρεις προσθήκες από το εξωτερικό, τις οποίες έχει αναλάβει προσωπικά ο νέος πρόεδρος της ΠΑΕ κ. Κλάους Ντίτερ Μίλερ, δίχως η ενίσχυση να σταματά εδώ.

Η ΠΑΕ, μέσω της επίσημης σελίδας στο Facebook, ευχαρίστησε το Ιατρικό Πολυδιαγνωστικό Εργαστήριο Euromedica για την παροχή των υπηρεσιών της και την συνεργασία στις εξετάσεις που ολοκληρώθηκαν.

Αναλυτικά:

«Η ΠΑΕ Αναγέννηση Καρδίτσας θα ήθελε να ευχαριστήσει την Euromedica Καρδίτσας για την αρωγή και την συμπαράσταση στην ομάδα μας.

Η ευγενική και πολύτιμη προσφορά των υπηρεσιών σας ενισχύει την προσπάθεια μας.

Είναι χαρά μας να σας έχουμε υποστηρικτές και ιδιαίτερη τιμή μας να συνεργαζόμαστε μαζί σας».