Με ηγέτη τον Βασίλη Σώκλα και τη νέα σεζόν ο Ήφαιστος!

Την επίτευξη μίας σπουδαίας ανανέωσης εξασφάλισε για το ρόστερ της επόμενης αγωνιστικής περιόδου ο Ήφαιστος!

Η ομάδα του Ξυνονερίου συμφώνησε με τον Βασίλη Σώκλα, ο οποίος θα ηγηθεί της μεσαίας γραμμής των Μελανέρυθρων για τέταρτη συνεχόμενη σεζόν!

Ο 23χρονος μέσος δεσπόζει στο χώρο του κέντρου για τον Ήφαιστο όλα τα προηγούμενα χρόνια, με αποκορύφωμα την πρόσφατη αγωνιστική περίοδο όπου ήταν ο «κινητήριος μοχλός» της ομάδας στην προσπάθεια που έκανε στη Β2 ΕΠΣΚ και που έφτασε έως το μπαράζ κατάταξης, μετά τα πλέι-οφ ανόδου!

Με αμέτρητα χιλιόμετρα σε κάθε παιχνίδι, ο πολυσχιδής κεντρικός απλοποίησε το παιχνίδι της ομάδας του, δημιούργησε αλλά και προσέφερε ανασταλτικά, έχοντας πολύ καλή αντίληψη και τοποθέτηση στο χώρο του άξονα, ενώ το αγωνιστικό του ήθος και η πολυετής παρουσία του στο Σύλλογο τον έχρησαν και αρχηγό.

Παλαιότερα ο Σώκλας αγωνίστηκε στον Ταυρωπό, τον Διγενή Αρτεσιανού, τη Δόξα Παλιουρίου στην Α’ ΕΠΣΚ παρά το νεαρό της ηλικίας του, ενώ μεταπήδησε στη γειτονική Λάρισα όπου με τη φανέλα της Αστραπής Νέας Πολιτείας ανακηρύχθηκε πρωταθλητής Α1 ΕΠΣΛ!

Με τον  Ήφαιστο έχει αγωνιστεί τόσο στην Α1 όσο και στη Β’ ΕΠΣΚ και αναμένεται να έχει καταλυτικό ρόλο στη νέα προσπάθεια της ομάδας που ξεκινάει το χτίσιμό της με βάση τον συγκεκριμένο ποδοσφαιριστή.