Με ηγέτη τον αρχηγό Βαγγέλη Παπαδόπουλο και στην Α2 Εθνική ο ΑΣΚ!

«Αρχηγού παρόντος, πάσα αρχή παυσάτω» λέει το αρχαίο ρητό και ο ΑΣΚ ξεκίνησε τον αγωνιστικό του σχεδιασμό για τα «σαλόνια» της Α2 από τον αρχηγό του, Βαγγέλη Παπαδόπουλο.

Ο επί μία τετραετία δεσπόζων σέντερ στη ρακέτα του ΑΣΚ θα παραμείνει στο «σπίτι» του, στο οποίο επέστρεψε για να εγκαθιδρύσει μία πρωταγωνιστική «τροχιά» των Κυανόλευκων με τον ίδιο ως ηγετική φυσιογνωμία και η οποία περιλαμβάνει τρεις ανόδους στη Γ’ Εθνική τη σεζόν 2013-14, στη Β’ Εθνική τη σεζόν 2015-16 και στην Α2 φέτος, όπως επίσης και την κατάκτηση του πρώτου κυπέλλου ΕΣΚΑΘ!

Ο Καρδιτσιώτης αθλητής είναι από τις πλέον αναγνωρίσιμες προσωπικότητες στο χώρο Πανελληνίως, έχοντας κερδίσει το σεβασμό με την αγωνιστική του αξία το ήθος και τη σπουδαία προσήλωσή του στην ομάδα, ως ακούραστος στρατιώτης του ΑΣΚ, κρατώντας πάντα χαμηλούς τόνους.

Πλέον, ο 33χρονος «πίβοτ» θα είναι και στη νέα κατηγορία που θα αγωνιστούν για πρώτη φορά οι Κυανόλευκοι, στην οποία ο ίδιος βέβαια έχει αγωνιστεί στο παρελθόν με μεγάλη επιτυχία και έχει εμπειρία από ανάλογο επίπεδο.

Πέρυσι, ο Παπαδόπουλος μέτρησε 269 πόντους με τον ΑΣΚ στην πρώτη του παρουσία στη Β’ Εθνική, όντας ο 5ος σκόρερ της ομάδας.

Η ανακοίνωση της ανανέωσης από τον ΑΣΚ:

«Ο Α.Σ. Καρδίτσας ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας με τον Βαγγέλη Παπαδόπουλο. Ο αρχηγός μας, θα ηγηθεί της ανδρικής ομάδας τη νέα περίοδο, που βρίσκει τον Α.Σ.Κ. –για πρώτη φορά στην ιστορία του- στο πρωτάθλημα της Α2 Εθνικής.

Ο Καρδιτσιώτης σέντερ, έχοντας μια αξιοσημείωτη πορεία γεμάτη επιτυχίες στα εθνικά πρωταθλήματα με διάφορες ομάδες, επέστρεψε το 2013 στην πόλη του, φορώντας τη φανέλα του Α.Σ.Καρδίτσας. Σε τέσσερις σεζόν, η ομάδα πέτυχε τρεις ανόδους και βρέθηκε από την Α1 Θεσσαλίας στην Α2 Εθνική, με το Βαγγέλη να είναι ο μεγάλος πρωταγωνιστής στις επιτυχίες αυτές, που άλλαξαν την πορεία του μπάσκετ της Καρδίτσας. Η αγωνιστική του αξία, η προσωπικότητα και το ήθος του, αποτελούν κόσμημα για το μπάσκετ και τον αθλητισμό της πόλης μας, ενώ έχει αναπτύξει μια μοναδική σχέση με την ομάδα αλλά και τους φιλάθλους της.

Ο Βαγγέλης Παπαδόπουλος, επιστρέφει στο πρωτάθλημα της Α2 Εθνικής μετά από εννιά χρόνια, καθώς τη σεζόν 2008-2009 είχε κατακτήσει την άνοδο στην Α1 Εθνική με την ομάδα του Ηλυσιακού. Στη νέα περίοδο -πέμπτη συνεχόμενη με τη  φανέλα του Α.Σ.Κ.- θα είναι παρών για να οδηγήσει την ομάδα μας, στην παρθενική της σεζόν στην Α2 Εθνική.

Ευχόμαστε στον αρχηγό μας υγεία, δύναμη και νέες επιτυχίες με την ομάδα μας».