Με επιτυχία και σύνθημα «ένα τρίποντο για τα παιδιά» το τουρνουά 3×3 στο Καλλιφώνι!

Ολοκληρώθηκε χθες (7/8) το απόγευμα με απόλυτη επιτυχία και πλήθος κόσμου το καθιερωμένο τουρνουά μπάσκετ 3Χ3 στο Καλλιφώνι Καρδίτσας.

Η φετινή διοργάνωση ξεχώρισε φέτος αφού πραγματοποιήθηκε στα πλαίσια φιλανθρωπικού σκοπού για το Παράρτημα Αποθεραπείας και Αποκατάστασης Παιδιών με Αναπηρίες Καρδίτσας, παρουσία της βουλευτή κ. Παναγιώτας Βράντζα η οποία πραγματοποίησε και την απονομή του Κυπέλλου στην νικήτρια ομάδα.

Χορηγός της διοργάνωσης η εταιρεία «Ηλιόζυμο» ενώ ο Α.Σ. Καρδίτσας παρείχε όλο το αθλητικό υλικό για την επιτυχή διεξαγωγή του τουρνουά.

Σε έναν πολύ όμορφο και ανταγωνιστικό τελικό με σκορ 21 – 14, φετινή νικήτρια, η ομάδα των Sugars αποτελούμενη από τους Δ. Αλεξανδρή, Κ. Παπαγεωργίου, Ηλ. Ζαχαρό κ Λ. Ζαχαρό!

Αξίζει να σημειωθεί ότι το κατά την απονομή ο Δ. Αλεξανδρής που παρέλαβε το κύπελλο, σε συνεννόηση με τους συμπαίκτες του, παρέδωσαν το κύπελλο της 1ης Θέσης στην υπεύθυνη του Παραρτήματος Αποθεραπείας και Αποκατάστασης Παιδιών με Αναπηρίες Καρδίτσας, δίνοντας το μήνυμα ότι νικητές είναι τα ίδια τα παιδιά και θα πρέπει να αντλούμε καθημερινά τη δύναμη για την προσπάθεια που καταβάλουν!