Με επιτυχία η αθλητική ημερίδα της KBA

Το Σάββατο 22/11 πραγματοποιήθηκε με επιτυχία από την Ακαδημία Καλαθοσφαίρισης Καρδίτσας (ΚΒΑ) στις εγκαταστάσεις του 1ου Δημοτικού ημερίδα, με θέμα «Σωστή διατροφή αθλητών σχολικής ηλικίας, συνήθη ορθοσωμικά προβλήματα που αντιμετωπίζουν και τρόποι αντιμετώπισης τους». Κατά την διάρκεια της εκδήλωσης συζητήθηκαν διεξοδικά θέματα σχετικά με την διατροφή των παιδιών στην σχολική ηλικία, τι πρέπει να αποφεύγεται και ποιες διατροφικές συνήθειες να αποκτούνται, όπως και πως οι ίδιοι οι γονείς μπορούν να λειτουργήσουν προληπτικά διαγνώσκοντας στα παιδιά τους μια ορθοσωμική ανωμαλία από την ηλικία των 4 ετών, προλαμβάνοντας ένα σοβαρό πρόβλημα δυσλειτουργίας εν τη γενέσει του.

kba hmerida (2)

Σε αυτό βοήθησε το ευχάριστο και άνετο κλίμα που δημιούργησαν οι δυο ομιλητές της ημερίδας, η κα Τριανταφύλλου Ελένη κλινική διατροφολόγος και ο κος Φυτιλής Θωμάς φυσιοθεραπευτής, επιστημονικοί συνεργάτες και οι δυο του συλλόγου ΚΒΑ.

Ο σύλλογος θα ήθελε να ευχαριστήσει όλους όσους τίμησαν με την παρουσία τους την εκδήλωση και υπόσχεται ότι η εκδήλωση αυτή αποτελεί την αρχή απλώς πολλών και ενδιαφέροντων θεμάτων που θα μας αναλύσουν στο μέλλον εξαίρετοι επιστήμονες και έχουν να κάνουν με την υγεία των παιδιών μας.